Hej Danmark

Hej Danmark

Mojn æ heje Jes, æ ska te o opret en blog å synnejysk e eusættels’ kømme te sidst i mit indlæg

æ e 59 og vil fortæl’ je om hva æ fe’ e ti te o gå me

de kolle mæ handiman, får æ ge’ o bygge hist o pist

feks hæ e i den sist månes ti’ bygge et helt nyt baivæls i min dattes kolonihau og et fint lille køchen, gratis sefølle.

o så e æ ålti  i gang me o gø mit hus i stan’. ja lich no e æ faktisk i gang me to hus’ for æ boe å Kegnæs i synnejylland og så hæ æ lich køjt et lille hus å Lolland, min moe døj for et års ti sin’ o æ arve e lidt peng’

essen spille æ lidt klaveje, keyboard og lidt guitar te husbehov, o så ka æ lau vegetar ma’ for æ hæ væt vegetar for nau år tebach.

Så mon it æ ska tai nau goj bilre af det hen a e vej. æ hæ heldigvis en richte goj læ’meste i blogging nemle min søjde datte Cana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

He’ e et bille’ af mæ o mit barnebarn Rie å 12 hvo vi lich hæ væt te fælles grillspisen i Canas kolonihau, hm, det va faktisk richte hygle måske ka man it se`et men æ e richte stolt af hin.

Oversættelse:

Hej hedder Jes og  skal til at oprette en blog på sønderjysk. oversættelse kommer til sidst i mit indlæg. jeg er 59 og jeg vil fortælle jer hvad jeg får tiden til at gå med, de kalder mig handyman fordi jeg går og bygger hist og pist, feks har jeg i den sidste måneds tid bygget et nyt badeværelse og et fint lille køkken i min datters kolonihave selvfølgelig fratis. og så er jeg altid i gang med at gøre mit hus i stand, ja lige nu er jeg i gang med to huse, fordi jeg bor på Kegnæs i Sønderjylland  og så har jeg lige købt et lille hus på Lolland. min mor døde for et års tid siden og jeg arvede lidt penge. ellers spiller jeg lidt klaver, keyboard og lidt guitar til husbehov og så kan jeg lave vegetarmad fordi jeg har været vegetar for nogle år tlbage, så mon ikke jeg skal tage nogle billeder af det hen af vejen. jeg har heldigvis en rigtig god læremester i blogging nemlig min søde datter Cana  

her er et billede at mig og mit barnebarn Rie, hvor vi har været til fælles grill spisning i Canas kolonihave, det var faktisk rigtig hyggeligt måske kan man ikke se det men jeg er rigtig stolt af hende.

4 kommentarer

 • Møjn Heine å teløk mæ et. Du hæ et hus, du hæ en blok – altså hæ då et blokhus🍷👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten iversen

  Møjn Jes
  Vi har lige haft besøg af Hanne, som fortalte om din nye blog – det er bare genialt – super sjovt at den er på sønderjydsk – den vil jeg glæde mig til at læse.
  Kærlig hilsen
  Kirsten fra Hasle😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • djesboy

   Tak skal du/i ha det glaie mæ håfe vi snart ses egen en dau hils Arne Rasmus og Mads

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Danmark