Lørdag formiddag

Å Lolland

Så e æ gaun te køjs e’gen, e klok e æue 11. Æ var he jo føst ve e klok sais, men æ fek da mal’ tre dø’ sort det e føst gang æ præue det, de hai fåt hvi’ grundmaling, de va faktisk richte køn’ men no tot æ de sku væ’ so’t, o så me messing håndtau, så troe æ de blyve richte køn’

o så fek æ nau af de gammel hvi’ vare smidt ue o et monste af en brænd’ovn

æ hai køjt blomkål o lidt ant godt te audensma’ o æ haj to grye me hjem fra, men det ska væ te induktion, så det må vint te e morn, hvis man da køf’ såt nau hæ omkring å en synda’. Men æ hai o tænt mæ o køj hjem e morn uanset, så æ ka se o få det træk å e bil. For det passe så fint at æ ska å montage arbe’ å manda’ så ka e mekanike få e bil i mens. Æ tau et par bilre af e dø’ men det så it godt ue så må æ helle tai et par nå’ de sidde dæ’men det blyve nok føst i næste uch. Nå æ må helle’ skryv en æuesættels’ . Æ skryve jo å e telefon for den hæ æ jo ålti me’ men det kømme nok te o se bæ ue nå’ æ fe en bærbar i næste uch, for æ må indrøm’ at det taie læng ti me min stoue pølsefinge’ å de små bostaue

Go nat

Oversættelse

Så er jeg gået i seng igen, klokken er over 11, jeg var her først kl seks, men jeg fik da malet tre døre sorte, Det er første gang jeg prøver det, de havde fået hvid grundmaling, de var faktisk rigtig kønne, men nu syntes jeg at de skulle være sorte og så med messing håndtag, så skal de nok blive rigtig kønne

Og så fik jeg smidt gamle hvidevarer ud og et monster af en brændeovn

Jeg havde købt blomkål og andet godt til aftensmad, jeg havde to gryder med hjemmefra men det skulle være til induktion så det må vente til i morgen, hvis man da kan købe sådan noget her omkring på en søndag. Men jeg havde også tænkt mig at køre hjemad i morgen, så jeg kan se og få det træk på min bil. For det passer så godt, for på mandag skal jeg på montagearbejde og så kan mekanikeren få bilen imens. Jeg tog et par billeder af dørene, men de så ikke godt ud så jeg må tage nogle billeder når de sidder der, men det bliver nok først i næste uge.  Nå jeg må hellere skrive oversættelse.Jeg skriver jo på telefonen for den har jeg altid med mig men det kommer nok til at se bedre ud når jeg får en bærbar i næste uge , for jeg må indrømme at det tager lang tid med mine store pølsefingre på de små bogstaver

god nat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag formiddag