Hej Danmark

Lørdag formiddag

Ja e gå kom æ jo hjem te Kegnæs , fra Hedehusene, æ sku nemle u te en goj ven o spis audensma. Det gø’ vi faktisk næsten hve uch. Det e min eks kærest,  vi dele gern en flask røjvin og en fie fem smøje, dem me dobbelt klik, essen ka vi it li’em.  Det ska saies at hun it indhale’. Jo vi sidde gern å e terrasse o nau gang’ spille æ e lidt guitar, essen snakke vi ba’, kæft det e hygle! Nå o så se’e vi lidt fjernsyn, o som e gå jaus, fålt vi beche i sæun, å hve vos sofa, føst mæ o så hin’, for vi sku absolut se en ke’le film o så fek vi kun e hal’ af et me, o så spole hun jo tebach, for o se, ålt det det hun it fek me. Den blev æue jen in’ æ kom afstai hjem.

Min dejle morn ma

Min dejle morn ma

E dau stau æ så op omkring halv ni, o fek e lidt mornma, bløjkocht æch o et økologisk rundstyk o en kop te, det var it så ring inda. Men no må æ hell ko e lidt igang, e bil e pakke me væ’ktøj o en stoue højtale   en guitar forstæ’ke,  så det ka godt ve’ æ taie te Lolland, men æ ska o ha træk å min bil så æ ska lich forbi i braue,så æ ka kom p e losseplads o få hint nau gips plare.

Oversættelse

Ja i går kom jeg hjem til Kegnæs fra Hedehusene, jeg skulle nemlig ud til en go ven og spise aftensmad. Det gør vi faktisk næsten hver uge. Det er min eks kæreste. Vi deler gerne en flaske rødvin og fire fem smøger, dem med dobbelt klik, ellers ka vi ikke li dem. Det skal siges at hun ikke indhalerer. Jo vi sidder gerne på terrassen og nogen gange spiller jeg lidt guitar ellers snakker vi bare, hold da kæft hvor er det hyggeligt. Nå og så ser vi gerne lidt tv og som i aftes faldt vi begge i søvn, på hver vores sofa. Først mig og så hende, vi skulle absolut se en kedelig film, og så fik vi jo kun halvdelen med, og så spolede hun jo tilbage for at se alt det hun ikke fik med. Klokken blev over et inden jeg kom afsted hjemad. I dag stod jeg op ca halv ni og fik lidt morgenmad, et blødkogt æg et økologisk rundstykke og en kop te, det var ikke så ringe endda. Men nu må jeg hellere komme lidt i gang, bilen er pakket med værktøj, og en stor højtaler og en guitar forstærker, så det kan godt være jeg kører til Lolland, men jeg skal også have træk på min bil, så jeg skal lige forbi i Broager først, så jeg kan komme på lossepladsen og få hentet nogle gipsplader.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Danmark