Vores nye prinsesse

Storesøster Rie skal se lillesøster

Vi glaie vos helt vildt te o besøch vos søjde lille pich i Flensborg e morn’, når Rie fæ’ fri fra skol’. Hun hæ køjt en richte fin gau te sin lillesøste’ . No hæ Lars tre piche , Rie, Luisa og den lille ny og Cana hæ to drenge Jens og Peter,  kuffordemme det sidde en stolt far hæ å Kegnæs, de kålle mæ mossi, det var Jens’s ide, for han ku it sai morfar, så no heje æ det.

img_0575

Det blyve it te det stoue e dau for æ stau op ti min æue to e mornes og e føst lich kommen ind af e dø’ he ca fjeng i ti. Min kollega Kasper o mæ va å Sjælland å montage arbe o vi fek laue et fint styk arbe, hva bety’æt ba’ vi ny’æt

oversættelse

Vi glæder os helt vildt til at besøge vores lille pige i Flensborg i morgen, når Rie har fri fra skole. Hun har købt en rigtig fin gave til sin lillesøster. Nu har Lars tre piger, Rie, Luisa og den lille nye og Cana ha to drenge Jens og Peter, hold nu op der sidder en stolt far her på Kegnæs, de kalder mig Mossi, fordi Jens ikke kunne sige morfar, så nu hedder jeg det. Det bliver ikke til det helt store i dag fordi jeg stod op kl ti min over to og er først lige kommet ind sf døren her ca kvart i ti. Min kollega Kasper og jeg har været på Sjælland på montage arbejde og vi fik lavet et fint stykke arbejde. Hvad betyder det bare vi nyder det

1 kommentar

 • alarsson1982@gmail.com

  Verdens bedste Mossi😘
  Sikke en fed blog du har fået lavet dig, vi glæder os til at læse meget mere!
  Dine børnebørn har simpelthen verdens bedste mossi.
  Rie elsker at være sammen med dig, og SÅ fedt med alle de ture i laver sammen💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye prinsesse