Lidt om turene frem og tilbage mellem Kegnæs og Lolland

Lidt tosset med klassisk musik

img_0693


img_0691


E lidt me om e ture i e bil. Ja æ e nok it helt nomal for æ hø ca e halv a e ti klassisk musik. Det e vist for det æ hæ le’ å spil klave’ da æ va dreng, o vi va’ me vos moe o far te koncert me e symfonio’keste, æ tot det var spændende. O min far kun’ nau gang vis mæ o spil’, hvis æ hai nau for, ve min klave’ lære. Men da æ va omkring 12 fek min lillebro’ o mæ en guitar te jul, så æ fek jo o læ’ o spil e lidt å den. Æ spille sefølle o rock i et orkeste, det va totalt fedt. Men klassisk musik e nau helt an’t, æ e ba vild me et. O æ elske o kom i e opera elle i det kong’le. Æ kende kun jen de’ gie o høj det musik o det e min venin’ i synnebor’ men sefølle hø vi o møje ant musik, C v jørn’sen, Sebastian, o en masse ant dejle’ rock og gammelt musik fra vos ungdom.

Oversættelse

Lidt mere om turene i bilen. Ja jeg er nok ikke helt normal, fordi jeg hører klassisk musik halvdelen af tiden. Det er vist fordi jeg har lært og spille klaver da jeg var dreng, og vi var med vores mor og far til koncert med symfoniorkestret, jeg synes det var spændende. Og min far kunne af og til lære mig at spille, når jeg havde noget for hos min klaverlærer. Men da jeg var tolv år fik min lillebror og jeg en guitar til jul, så jeg fik jo også lært at spille lidt på den. Jeg spille selvfølgelig også rock i et orkester, det var vildt fedt. Men klassisk musik er noget helt andet, jeg er bare vild med det. Jeg elsker at komme i Operaen og i Det kongelige. Jeg kender kun en dr gider og høre det musik og det er min veninde i Sønderborg, men selvfølgelig hører vi også meget andet musik C V Jørgensen, Sebastian og  en masse andet dejligt rockmusik og gammelt musik fra vores ungdom.😎🍷🇩🇰

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om turene frem og tilbage mellem Kegnæs og Lolland