Fri fredag så afsted til Lolland

Mandag den 29.8.17 fri på vej til Lolland

img_0714 img_0716img_0712Æ hai jo aftal me Henning, e chef, at æ kun få fri e dau o vi sku møjes tirsda’. Nå han ringe jo lich da æ sat å e færg’ te Fyn. Ja æ sku hai væt å montage arbe i København, øv, men jen af e drenge vil ring hen å e dau, o lau en ny aftal, det vil pas mæ fint hvis æ ka kø lich der op e morn tile. Lich No sidde æ o vin’de å e færg te Lolland. Æ va jo u ve min goj venin’ e jaus, det va ba totalt hygle. Røjvin o nau smøje o nau richte godt ma’. Æ plaie o tai røjvin me, men hun skrev, at hun hai både røjvin o Chips. Nå hva sku æ så tai me? Så gik æ lich ind i Kvickly o køjt nau italiensk is o en flask portvin. Mums. Det ku vi ha!🍷

E dau ska æ lich ha laue e lidt VVS arbe og i lidt strø’m , så l ka få e køchen sodden op. Ba æ ka start me o sammel nau af e ska’ f e dau💪 Så e æ godt te freds.

Lich no sidde æ å e færg te Lolland

oversættelse

Jeg havde jo aftalt med Henning , chefen, at jeg kunne holde fri i dag og vi skulle mødes tirsdag. Nå han ringede jo lige da jeg sad på færgen til Fyn. Jeg skulle havde været på montage arbejde i København , øv, men ens f drengene vil ringere senere og lave en aftale, det ville passe mig fint hvis jeg kan køre lige derop i morgen tidlig. Nu sidder jeg og venter på færgen til Lolland. Jeg var jo ude hos min gode veninde i aftes, det var rigtig hyggeligt. Rødvin, nogle smøger og noget rigtig godt mad. Jeg plejer st tá rødvin med, men hun skrevvat hun havde rødvin og Chips. Nå, hva skulle jeg så tage med ? Så gik jeg lige i Kvickly og købte noget italiensk is og en flaske portvin. Det kunne vi ha.  I dag skal jeg lige lave lidt VVS arbejde og lidt strøm, så jeg kan få køkkenet sat op. Bare jeg kan få startet med at fånsamket nogle køkken skabe. Så er jeg godt tilfreds. Lige nu sidder jeg på færgen til Lolland.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fri fredag så afsted til Lolland