Lille Peter på 4 måtte stå ret for en tysk soldat

Synda auden va det jo Spo`løs e gen.

img_0790 img_0791Det va da nau grau nau, for e pich fandt da e moe i Krakow, men e besteforældre hai jo fortål e moue, at e barn va døj. Det va nok for det, at den lille va richte sych o e moue va vist kun atten år. Så mon it hins mou blev glai, da de kom o besøcht hin. Min venin`o mæ måt ihvertfald knif en tå`. Det va vist ba` det i stoue træk. Goj usendels.

Euesættels` / oversættelse

Søndag aften var der jo sporløs igen.

Det var noget værre noget, fordi pigen fandt da moderen i Krakow, men bedsteforældrene havde jo foralt moderen, at barnet var af gået ved døden. Det var jo nok fordi barnet var meget syg og moderen var vist kun atten år. Så mon ikke hendes mor blev glad, da de kom og besøgte hende. Min veninde og jeg måtte ihvertfald knibe en tåre. det var vist bare det i store træk. God udsendelse.

1 kommentar

  • I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and amusing, and without a doubt, you have
    hit the nail on the head. The problem is an issue that
    not enough folks are speaking intelligently about. I’m very happy I found this in my search for something concerning this.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Peter på 4 måtte stå ret for en tysk soldat