"Besøger du da ikke din præst"?

Daten,- uden billeder i dag!

Hva ska man sai ?

Hva ska man tai å ?

Man e vel vausen, så det e da ingen bævl ve det. Vel?

Føst vil æ sai to millione tak te je, som hæ ønske vos held og lyk`.

Det gø de mest nok af je alichevel, it o ?

E sommefugl`begynne li s langsomt o flyv stæke rundt i e liv. Det e som om man hæ drukken for møje kaffe. Hvis hun ingen sommefugl hæ, så vei æ it hva æ ska sai.

Ska i  ha e slarre da; æ fek jo hindes telefonnumme, o guhjælpe mæ nok om æ it ringe næste foræ`. To gang`. Men telefonsvare, Øv.  Nå æ tænt, hun hæ nok læng fortrot, det må man jo tai som det kømme.

Æ fek så fat ie dam`, som hai gejn mæ e numme, nej  hun e da å arbe te e jauden. Det va æugå. Ups, så måt hun jo ve intrese`eno.

Hun ringe så tebach gå formæ`, ja godau, o det va richte dejle o snak e lidt me hin. Ska vi møjes å onsdag? Men så tau æ lich den anden hat å, jamen æ tøs no det e læng te onsdag. Nåh,- men hva så me e morn tirsdag e klok tre. Den køjt æ!

Æ slutte he, min søjde og dejle venne!!

Oversættelse æuesættels

Hvad skal man sige?

Hvad skal man ta´ på?

Man er vel voksen, så det er da ingen problem. Vel?

Først vil jeg sige to millioner tak til jer, som har ønsket os held og lykke.

Det gør de fleste af jer nok alligevel, ikke?

Sommerfuglene flyver lige så langsomt hurtigere rundt i maven. Det er som om man har drukket for meget kaffe. Hvis hun ingen sommerfugle har, så ved jeg næsten ikke hvad jeg skal sige.

Skal i have sladderen da; jeg fik jo hendes telefonnummer, og gudhjælpemig om jeg ikke ringede næste formiddag. To gange.  Men telefonsvarer. Øv. Nå, jeg tænkte, hun har nok fortrudt, det må man tage som det kommer.

Jeg fik fat i damen, som havde givet mig nummeret, nej hun er da på arbejde til i aften. Det var i forgårs. Ups, så må hun jo være interesseret endnu.

Hun ringede så tilbage, i går formiddags, ja goddag, det var rigtig dejligt at høre hendes stemme. Skal vi mødes på onsdag? Men så tog jeg en anden hat på, jamen jeg synes det er længe til onsdag. Nåh,- men hvad så med i morgen tirsdag klokken 3. Den købte jeg.

Jeg slutter her mine søde og dejlige venner.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Besøger du da ikke din præst"?