Vi skal i da i det kongle teade. Ho ho.

Det e en goi dau,” skrevn a en døchte pich fra Echensund.”

202fe3ca-8efc-4547-a519-e02da868eb06 54f4a8bc-da21-4353-890d-20689824ab4b b081e191-ba15-4fd5-8bd7-b21e7f5af125Det e en goi dau. E dau kigge æ e gen op o takke for e liv. Æ blyve e hele ti gamle, men samtidig fæ æ o me`livserfaring og læ o se de køn i manne ting, som æ nomalt it vill anerkenn fø. Vi vil ålti ve ynde den sam sol, selv i møk tie. Det e vos selv, som hæ den støst roll i vos egn liv og i vos egn tankegang, o det ka faktisk væ betryggen. E tilli`te verden skal ba væ å plads. Se en sammenhæng mell e ting og blyv inspireje, o så vil der plusle duk nau ny interesse op.

Ny efaringe o interesse ka få vos te o se en guj domle, o richte køn dyfde i ålve`dens ting, o det e en gau.

Men nok om det. Æ hæ lich spist ma me Jes(djesboy) og min moste, Britta. Vi hæ fåt en rundtue i Jes`hus, set hans gammel ure o kunst, høi Stevie Wonder o spist lække bøf mm. Vi grin, o gie e ma nau onle sålt o snakke om mode. Himalaya sålt.

Det e godt nok en goi dau e dau. Æ vil smot, vi ska nemle snart spis is, hvis min moste e me å den idè 😉

De to e lich kommen hjem fra København, men den historie fe i en ann dau.

æuesættels oversættelse

Det er en god dag. I dag kigger jeg igen op og takker for livet. Jeg bliver hele tiden ældre, men samtidig får jeg også mere livserfaring og lærer at se det smukke i mange ting, jeg normalt ikke ville anerkende før i tiden. Vi vil altid være under den samme sol, selv i mørke tider. Det er os selv, der har den største rolle i vores eget liv og i vores egen tankegang, og det kan faktisk være betryggende. Tilliden til verden skal bare være på plads. Se en sammenhæng mellem tingene og bliv inspireret, og så vil der pludselig dukke nye interesser op. Nye erfaringer og interesser kan få os til at se en guddommelig og smuk dybde i alverdens ting, og det er en gave!
Men nok om det. Jeg har lige spist mad med Jes og min moster, Britta. Vi har fået en rundtur i Jes’ hus, set hans gamle ure og kunst, hørt Stevie Wonder og spist lækker bøf mm. Vi griner, tilføjer noget fancy salt, Himalaya, til vores mad og snakker om mode. Det er godt nok en god dag! Jeg vil smutte, vi skal nemlig spise is snart, hvis altså moster er med på den ide 😉

De to er lige kommet hjem fra København, men det hører i nok om en af de nærmeste dage.

Med kærlighed fra Anne Kjestine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal i da i det kongle teade. Ho ho.