Lidt tosset med klassisk musik

En af de lidt mere kedelige dage.

Ja æ stau e lidt tile op e dau, så æ va å arbe lidt eue sais. Æ fandt nau gammelt jern, o fek laue fie kroch, som æ skul bruch te o få hejst nau riste op me, men så gik æ nej i den stoue hal, vo det loi vand eue det hele, for e tach e lidt utæt o det kømme vand ind ve jen af e port. Så æ fek fat i vandsuche o gik i gang, så det mest va væk inn det kom nau å arbe. Hen ve e ni ti, kø æ så nej å e møldam, vo o fek hjulpen chefens svaue, som hæ brække sin stouetå, så æ hjalp ham lich e lidt i e hau. Så tau æ te Ullerup vo æ fek bren naau gammelt ukrudt af, så det kom te og se e ornle ue. Æ va hjem omkring halv fie, men tau å arbe e klok fjeng i fem e gen. Æ fek slaun e grais o slaun en masse bjørneklør me e boskrydde. Så så æ lich spo løs, så man kan få e lidt tåre frem, ha ha, det e da ålti følsomt nå de møjes me e moe elle e far.  Det va det mest af den dau. No håfe æ jo at æ kan få et par dau fri, så æ ka kom te Lolland o få laue meje i mit lille hus. Min prinsesse, gæt hvem for dem hæ æ nau stykke af, jo Rie, ringe sefølle o, så blev den gammel jo richte glai. Vi aftalt at hun skull hjælp mæ me o lau en jutjup kanal, for hun vil gerne tjene lidt lommepeng. Det ska nok blyv sjaut.

oversættelse

Ja i dag stod jeg lidt tidligt op, så jeg var på arbejde lidt over seks. Jeg fandt noget gammelt jern, og fik lavet fire kroge, som jeg skulle bruge til at få hejst nogle riste op med, men så gik jeg ned i den store hal, hvor der lå vand over det hele, fordi taget er lidt utæt og der kommer vand ind ved en af portene. Så fik jeg fat i vådsugeren og gik i gang, så det meste var væk inden der kom nogen på arbejde. Hen ved ni tiden, kørte jeg så ned på mølledammen, hvor jeg fik hjulpet chefens svoger, som har brækket storetåen, så jeg hjalp lige lidt i haven. Så tog jeg til Ullerup for at brænde noget gammelt ukrudt af, så der kom til at se ordenligt ud. Jeg var hjemme ca halv fire, men tog på arbejde klokken kvart i fem igen. Jeg fik slået græsset og slået en masse bjørneklør ned med buskrydderen. Og så så jeg lige sporløs, så man kan få lidt tårer frem, ha ha, det er da altid så følsomt når de mødes med Vi aftalte, at hun skulle hjælpe mig med at lave en you tube kanal, for hun vil gerne tjene nogle lommepenge. Det skal nok blive sjovt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt tosset med klassisk musik