En tur til Sjælland og lidt om Larses auktion i Broager

Å vej hjem e gå

Æ kom jo forbi i Hørup e gå, o æ ku se det var et loppemarke’ der hai åfen, så æ sku lich se om de haj nau godt. Æ va heldich, tre gammel holmegårdsglas, o et Aluminia fa. Det va ba det, for æ hæ en fimmel me gammel glas, dem hæ æ richte manne af.

Da æ kom hjem vil’ æ søch edde en brø’ kniv op å e laut, men så fandt æ da en richte retro brøj maskin, så ku æ da bruch den

på vej hjem i går

jeg kom jo forbi i Hørup i går, og jeg kunne se at der var et loppemarked der havde åben, så jeg skulle lige se om de havde noget godt. Jeg var heldig, tre holmegårdsglas og et Aluminia fad. Det var bare det, for jeg har en mani med gamle glas, dem har jeg rigtig mange af.

Da jeg kom hjem ville jeg søge efter en brødkniv op på loftet, men fandt en rigtig retro brødmaskine, så kunne je da bruge denimg_0702

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til Sjælland og lidt om Larses auktion i Broager