Det blev til endnu en arbejdsdag

En tur til Sjælland og lidt om Larses auktion i Broager

img_0618img_0705Eugå va Kasper o mæ i Albertslund, å Coops lache, hvo vi sku ret å et nyt anlæg. Det tau da det mest a e dau. Afstai e klok tre fra Synnebor`o hjem e`gen e klok sais, femten time. E dau va æ liche u å arbe, fek tømt e bil o fek liche feje foran e kontoe o så dampet æ essen af te Braue. Ja æ va richte heldich, for da i det sam`ringe Anja,o jen af min prinsesse` Ries moe. Hun spu`om æ skul te København freda, men æ ska jo arbe, så æ måt sai nej. O så spu`æ om hun hai fri, ja hun hai bagvagt, o så fek æ hin te o kø mæ te Braue, hun e ba så søjde o så se hun knald godt ue, me hindes lang flot negl o æ ve it hva, stolt e man da, ha ha.

I Braue fek å så sat træk å e bil, o samtidig fek æ o fie ny dæk å, de va total fæ`. Imens va æ lich in` i Larses, min søns auktions hal, Campen Auktione`, hvo jen a hans mearbejde`fek den goj idè, at få lainet nau sko op å e gulv, så de ku få taun nau bilre, te en auktion. Tæulen game det va manne sko, ja de hæ køjt 6.000 par sko o stæil`, hvo møje troe i de fylde, ja en 40 fojs containe og e lidt te, så dem fek han taun nau goj bilre af. Imens vi stau de, kom det jen me 10 moto cykle i en lasbil, de sku taies in te en fysisk auktion de hæ den 6. septembe`, æ troe det stau 30-40 motocykle de`i forvej, o en masse hvivare, møble, væ`ktøj o møj ant. Det ska nok blyv en goj dau, hvo de sefølle o ka køf øl og pøls`, Lars hai sefølle e barnevu`n me, o den lille prinsesse sau da o det mest halvanden ti`m, men så måt han o vist helle kom hjem me hin, for mon it hun va sulten, lille Sofia, o så tau æ o hjem.

Da æ kom hjem fek æ rydde e lidt op o så kom Sune jo me en traile, o vi fek tømt det mest af e garage, et gammelt køchen fra Cana o en sauesofa. O så kømme han i e weekend o taie et par læs til lossepladsen, imens æ e å Lolland o lau hus. æuesettels`

oversættelse

I går var Kasper og jeg i Alberteslund, på Coops lager, hvor vi skulle rette på et nyt anlæg. Det tog det meste af dagen.  Afsted klokken tre fra Sønderborg og hjemme igen klokken seks, femten timer. I dag var jeg lige på arbejde, fik tømt bilen og fik fejet foran kontoret og så dampede jeg af til Broager. Ja jeg var rigtig heldig, for i det samme ringede Anja, en af mine prinsesser, Ries mor. Hun spurgte om jeg skulle til København fredag, men det skulle jeg ikke, for jeg skulle jo arbejde, så jeg måtte sige nej. Og så spurgte jeg om hun havde fri, ja hun havde bagvagt, og så fik jeg hende til at køre mig til Broager, hun er bare så sød, og så ser hun knald g lange negle og jeg ved ikke hvad, stolt er man da, ha ha.

I Broager fik jeg sat træk på bilen, og samtidig fik jeg også fire nye dæk på, de var totalt færdige. Imens var jeg lig inde i Larses, min søns auktionshal, Campen Auktiner, hvor en af hans medarbejder fik den gode idè, at få stillet nogle sko op på gulvet, så de kunne få taget nogle billeder, til en auktion. Det var helt vildt, så mange sko, ja de har købt 6.000 par sko og støvler, hvor meget tror i de fylder, ja en 40 fods container og lidt til, så dem fik han taget nogle gode billeder af. I mens vi stod der, kom der èn med 10 motorcykle i en lastbil, de skulle tages ind til en fysisk auktion de har den 6. september, jeg tror der i forvejen stod 30-40 motorcykler, en masse hvidevarer, møbler, værktøj og meget andet. Det skal nok blive en god dag, hvor de selvfølgelig også kan købe øl og pølser. Lars havde selvfølgelig barnevognen med, og den lille prinsesse sov da også det meste af, lille Sofia,  og så tog jeg også hjem.

Da jeg kom hjem fik jeg ryddet lidt op og så kom Sune med en trailer, og vi fik tømt met meste af garagen, et gammelt køkken fra Cana og en sovesofa. Og så kommer han i weekenden og tager et par læs til lossepladsen, imens jeg er på Lolland og laver hus.

1 kommentar

  • So for me, that is one game I’ll devote the order; simply not certainly one of my activities.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blev til endnu en arbejdsdag