Mandag den 29.8.17 fri på vej til Lolland

Å Lolland he midt å e uch. Vasindsai.

Tusind tak for de søjde beskeje æ fek e gå jaus o et pa e dau. Æ va netop å kursus ve min dætte,…do ska ba tai dæ e lidt sammel, fek æ o ve`. Ha ha det e ba`pjat. Vi (hun) fek e blog te o se e lidt ornle ue.

Æ sku jo hai væt å arbe e gå, men det blev ændre te e dau, så æ fek lich laue en hel masse e gå. Æ fek samle ål`e skaf, Ikea, o rydt op, så æ ku væ he. O e dau hæ æ fåt laue e kloak o e vand te e køchen, låj ind i e vech, så den e ba plingeling. E klok e no to, o de vil`ring nå de vist hvornå`Kasper sku afstai. så det blyve nok helle it te nau e dau, så kan æ da få ordne me i e køchen, æ ska liche ha posse e vech som æ lich hæ mure op. Det e ue te en ny ind gang æ ska ha laue, så æ ka gå lich ue å min ny grund, som æ fek me i e handel.

Lich te nau helt andt. Det va min goj ven Henry, fotograf, som æ hai te nabo i Gammelgaf, han læ me o lau strøm og vand. Hvis han va fæ me o forkla, nå æ kom o spu`om et problem, så soi han ålti te sidst, o så e den ba plingeling. O han hai sku ret, den karl. Han va it så goi te det fin sproch, så korrespondance, kolt han kobedanse. men e mening va jo goi nok. o så soi han ålti vasindsai. Så det kolde vi da ham e no, selv om han e dø for manne år si`n. Vasindsai. Det betye jo hvad skal jeg nu sige.

Gammelgaf må æ nok helle skryv om en naun dau, for det va nau af et stai, vi fek banke op de`. En ri skol`,  stutteri, hvo vi hai opstålle 23 hest`. Cana, Lars, Anne Grethe og mæ. Jen af de fø`st pich i stål va Rie, som Larses dætte blev opkålt edde.

Nå e morn tile e kl 3 skal æ  kø` nau vare te København fra Syndeborg. Ingen problem.

Oversættelse

Tusind tak for de søde beskeder jeg fik i aftes og et par i dag. Jeg var netop på kursus hos min datter,…du skal bare ta dig lidt sammen, fik jeg at vide, Ha ha det er bare pjat. Vi(hun) fik bloggen til at se ordentlig ud.

Jeg skulle havde været på arbejde i går, men det blev ændret til i dag, så jeg fik lavet en hel masse i går. Jeg fik samlet skabene;Ikea, og ryddet op, så jeg kunne være her. Og i dag har jeg fået lavet kloak og vand til køkkenet, lagt ind i væggen, så den er bare plingeling. Klokken er snart to, og de ville ringe når viste hvornår Kasper skulle afsted, så det bliver nok heller ikke til noget i dag, så kan jeg da få ordnet mere i mit køkken, jeg skal have pudset væggen, som jeg lige har muret op. Det er til en ny indgang jeg skal have lavet, så jeg kan gå lige ud på min nye grund, som jeg fik med i handelen.

Lige til noget helt andet. Det var min gode ven Henry fotograf,  som jeg havde til nabo i Gammelgab, han lærte mig at lave strøm og vand. Hår han vær færdig med at forklare, når jeg kom med et problem, sagde han altid til sidst, og så er den bare plingeling. Og han havde sku ret den karl. Han var ikke så god til det fine sprog, så korrespondance, kaldet han kobedanse, men meningen var jo go nok, og så sagde han altid vasindsai. så det kalder vi ham endnu, selvom han er død for mange år siden. Vasindsai, betyder, ja hva skal jeg nu sige.

Gammelgab må jeg nok hellere skrive om en anden dag, for det var noget af et sted, vi der fik banket op. En rideskole, stutteri, hvor vi havde opstaldet 23 heste. Cana, Lars, Anne Grethe og mig. En af de første piger  i stalden var Rie, som Larses datter blev opkaldt efter.

Nå i morgen tidlig kl 3 skal jeg køre nogle varer til København fra Sønderborg. Ingen problem.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag den 29.8.17 fri på vej til Lolland