Å Lolland he midt å e uch. Vasindsai.

Ham Lorenz min ven æ hæ laue ham it o fortæl hvem han e

Han ringe  sidst og fortål at hvis æ skul å en daiting å Lolland, så skul æ haus o tai en ba be maskin me, for de kan godt ha e lidt møje skæch, for de e halvpolakke nau a`m. ha ha. Den føst dam æ så va i netto den føst dau, hun stau foran mæ ve e kas, hun va nok 155 kortklippe o me nau hænde så stoue som en stechpan`.

Å så spu Lorenz om æ it hai e lidt selvbrune i røj elle blå, for han fek besøch af sin svaue fra Spanien, o han ku jo alichevel  it blyv så brun som vos så ku det jo væ han vill lån jen af dem. Sikke nau slurre.

Nej hvor for han ringe, va faktisk for det han hai tænt å, at han vil te o ha høns, for det va goj tisfordriv. O så va det at han kom i tanke om at da di boj i sottrup, hai de høns, o en dau sku der moches ue ve`m, og så fandt de en stoue muse re`. Men e høns hai lynhodich væt edde dem, o de hai ba fåt e lille prik i e nak o så va de døj, ja han vist it at høns ku væ så effektiv. Han fortål o at jen a e naboe hai en ræv så stoue så stoue, så når hun hang e ynnebaus op, troi de der va blevn sol formørkels. Sai i at han e magge, sån e han kun nau gang, ha ha.

oversættelse

Han ringede sidst og fortalte, at hvis jeg skulle på en daiting på Lolland, skulle jeg huske at ta en barbermaskine med, for de kan godt ha lidt for meget skæg, for de er halvpolakker, nogen af dem. Den første dame jeg så, var i netto, den første dag, hun stod foran mig ved kassen, hun var nok 155, kort klippet og me nogle hænder så store som en stegepande.

Og så spurgte Lorenz, om jeg havde lidt selvbruner i rød eller blå, for han fik besøg af sin svoger fra Spanien, og han kunne jo alligevel ikke blive så brun som os, så kunne det jo være at han ville låne en af dem. Sikke noget sludder.

Nej hvorfor han ringede, var faktisk fordi han havde tænkt sig, at han ville til at ha høns, for det var god tidsfordriv. Og så var det at han kom i tanke om at da de boede i Sottrup, havde de høns, og en dag skulle der muges ud ved dem, og så fandt de den stor muse rede. Men hønsene havde lynhurtig været efter dem, og de havde bare fået et lille prik i nakken og så var de døde, han viste ikke at høns kunne være så effektive. Han fortalte også, at en af naboerne havde en røv så stor så stor, så når hun hang underbukserne op, troede de der var blevet solformørkelse. Sig ikke han er tosset, sådan er han kun nogen gange, ha ha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Å Lolland he midt å e uch. Vasindsai.