Ham Lorenz min ven æ hæ laue ham it o fortæl hvem han e

Action med happy end

img_0775Mojn

Min venin´ o mæ så en goj film e jaus, den hej Night & day me Tom Cruise o Cameron Diaz, hun e flot, ja ok det e han da o… Men det varet it læng fø æ sau, o æ blev vachen ve at æ ku høj min egen snorken, i kende et nok ålle, man blyve e lidt flau, for man tøs det e lidt højt, men æ kigge æu å min venind, o hun sau sørmæ o. O så så æ det mest a e film selv, kæft hun fek snorke højt,….. men æ tot faktisk det va richte hygle, men hun blev vachen ti min fø e film va slut,  så vi så det sidst sammel. Det e jo det me film, nå di to søde i e film, fe hinanen te sidst e det en goj film, o det gø di o den hæ gang. Vi blev glai. Ja di va føst blevn helt vil`me hinanden o så va di nærmest blevn richte uvenne, men te sidst blev hun meje o meje vild me Tom, så di fandt sefølle sammel te sidst, åh det va godt.

Euesættels

Min veninde og jeg så en go film i aftes, den hed Night & Day med Tom Cruise og Cameron Diaz, hun er flot, ja ok det er han da også. Men det varede ikke længe før jeg sov, og da jeg blev vågen, ved at jeg kunne høre min egen snorken, i kender det nok alle, man bliver flov, for man synes det er lidt højt, men jeg kiggede over på min veninde, og hun sov sørme også. Og så så jeg det meste af filmen selv, hold kæft hvor hun snorkede højt,…. men jeg syntes faktisk det var rigtig hyggeligt, men hun blev vågen ti min før filmen var slut, så vi så det sidste sammen. Det er jo det med film,  når de søde i filmen, får hinanden til sidst er det en go film, og det gjorde de også denne gang. Vi blev glade. Ja de var først blevet helt uvenner, men til sidst var hun blevet mere og mere vild med Tom, så de fandt selvfølgelig hinanden til sidst, åh det var godt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham Lorenz min ven æ hæ laue ham it o fortæl hvem han e