æ blev opfordre te o skriv om e fordel` ve o bo selv.

Rundtur i Maribo æ tau en runde i Maribo

Æ sku lich i jem og fix o sku sefølle ind te e bache, man va jo lække sulten. Æ kom lidt for landt, man ka jo fa vild hvo som helst. Det e fint å Als men o synneborg e ve o blyv richte flot me det ny hotel o e hele havnefront.

Æ tau et par bilre, så i ka se hva man bla ka se i Maribo. O æ va o ind i e domkirk, wauh den var flot. Æ gik de ind for æ ku høj nau orgel musik. Det va jen de øft, o så sang hun e lidt å vej nej af e trap, sikken dejle stemm,  o æ soi, do må galt gern blyv ve, åh hun sku ba øf te å onsdag, hvo hun sku spil’ som vikar. Hun soi at hun va fra Hundested, o æ soi o så e do da vist o fra Ukraine. Ja hvordan kunnne du vide det, men det va  da kun et gæt, o så kom det jen o hint hin.

Haus å jen ting, hvis do/i sku fe lyst te o se Maribo mm. så hæ æ ålti kaffe å e kann’.

Oversættelse

Jeg skulle lige i jem og fix og skulle selvfølgelig ind til bageren, jeg var jo lækkersulten. Jeg kom lidt for langt, man kan jo fare vild hvor som helst. Det er også fint på Als, mennogså i Sønderborg, med det nye hotel og hele havnefronten.

Jeg tog et par billeder, så i kan se hvad man bla kan se i Maribo. Og jeg var inde i domkirken wauh den var flot. Jeg gik derind fordi jeg kunne høre noget orgelmusik. Det var en der øvede, og så sang hun på vej ned af trappen, sikken smuk stemme, og jeg sagde, du må meget gerne blive ved, åh hun skulle bare øve for hun skulle spille på onsdag som vikar. Hun sagde at hun var fra Hundested og jeg sagde, du er da vist også fra Ukraine. Ja hvordan kunne du vide det, det var da også kun et gæt, og så kom der en og hentede hende.

Husk på en ting, hvis du/i skulle få lyst til at se Maribo mm, så har jeg altid kaffe på kanden.

img_0806 img_0808 img_0809 img_0811 img_0813 img_0814 img_0819 img_0821

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

æ blev opfordre te o skriv om e fordel` ve o bo selv.