Wou wou så i hin i go aften danmark man ka vel godt ve e lidt stolt it !!

En fin freda for mæ’ å vej te Lolland

img_0837En fin fredag formiddag på vej til Lolland

Nå det blev it te nau e dau me å arbe i Coop så taie æ sefølle te Lolland. Æ fek pakke nau væ’ktøj, lidt maling o en varme dy’n, for æ tøs det e blevn e lidt kole, sæle om nat.

Sidst da tau det e lidt længe ti ind æ hai regnet me, for æ blev nøj te o lau e lidt strøm, banke hul i e vech, o langs edde dåse o diverse, o essen få posse e vech e gen.  Det e stof le’ninge i e installation, så det ska æ sefølle ha laue om. det ka godt ve e lidt bævle.

Æ blev bøjn te reception ve Cana, e dau men hun skrev o at vi ku drik boble en an’ dau, så æ må nok helle få laue e lidt i e hus. O få pynte i e hau’, for det e tø ve e dau. Lich no sidde æ å e færg’ te Bøjden, o e klok e lidt æue ti.

E jaus fek vi sefølle smacht e Amarone, wauh den va goj.

Oversættelse / æue sættels

Nå det blev ikke til noget med arbejde i Coop, så tar jeg selvfølgelig til Lolland. Jeg fik pakket lidt værktøj, lidt maling og en varm dyne, for jeg synes det er blevet lidt koldere, særlig om natten.

Sidst da tog det lidt længere tid end jeg havde regnet med, for jeg blev nødt til at lave lidt strøm. Banket hul i væggen, og hen efter dåser og diverse, og ellers få pudset væggen igen. Der er stofledninger i installationen, så det skal selvfølgelig laves om ,det kan godt være lidt bøvlet.

Jeg blev budt til reception hos Cana i dag, men skrev at vi også kunne drikke bobler en anden dag, så jeg må nok hellere få lavet lidt i huset. Og få pyntet lidt i haven, for det er tørvejr i dag. Lige nu sidder jeg på færgen til Bøjden og klokken er lidt over ti.

I aftes fik vi selvfølgelig smagt Amaronen, wauh den var go.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wou wou så i hin i go aften danmark man ka vel godt ve e lidt stolt it !!