Helle en glai magge som en su' nomal

Hva min it hæ i e hoi


img_0891img_0890Man o man , æ må nok helle føl op å e dement historie. Magge elle hva.

Ja tro et elle ej, æ fek it auleve e sko, ja æ glemt’em da totalt, ind te æ kom tebach te e stouebæltsbro å vej hjem.

Æ ringe stras te min kusine, nåh dem ka han,- hindes totalt sej knæcht Gustav, da ba få en nan dau, soi hun. Det va jo it lich e mening.

Som æ skrev e gå, så hæ æ jo manne undskyldninge for o ha glemt e gen. Men æ haj jo laue Cana o sæt de ska’f op, o det va sefølle bævle, køjt i ikea å vej de eue, for æ måt to gang langs edde skruche o en sav, for de sku sefølle kortes op. Nå ålt gek godt, lich ind te æ fek saue mæ i den jen finge me e stiksav, shiiit, det sprøjt me bloi u i e hele køchen. Nå æ fek e lidt plaste å o et pa stæk pille, o Cana fek vaske e vech o e ska’f godt af e gen. O så fek æ lich en “lille” sjus, for det svej temle. Nå men det hjalp som tombe o ti minudde edde, start æ e gen, o fek det hele te o se nau lonne u’. Æ sust af hjem, o glemt ålt ant. Grethe min gammel klassekammerat saie jo, magge hæ do da ålti væt. ha ha
Nå hva no, tænt æ e mornes, jamen få e lidt daue, o så fek æ lich vaske e tæ ,imens æ så x faktor fra England, Golden bozzer af Simon Cowell, o så va det jo lich te o få tåre i e øjn af, så No ba afstai me de berømt sko. De blev richte glai da æ kom, helt i Måløv, så va den pot da ue, men det va en richte hygle tu’, selv om æ kø rundt i en halv gammel Yaris.
Oversættelse euesættels

Hold nu op, jeg må nok hellere følge op på dementhistorien. Tosset eller hvad.

Ja tro det eller ej, jeg fik ikke afleveret skoene, ja jeg glemte dem totalt, ind til jeg kom tilbage til Storebæltsbroen på vej hjem.

Jeg ringede straks til min kusine, nåh dem kan han, hendes totalt seje knægt Gustav, da bare få en anden dag, sagde hun. Det var jo ikke lige meningen.

Som jeg skrev i går, så har man jo mange undskyldninger for at ha glemt igen. Men jeg havde jo lovet Cana at sætte de skabe op, og det var selvfølgelig bøvlet, købt i Ikea på vej der over, for jeg måtte to gange i byen efter skruer og en sav, for de skulle selvfølgelig kortes op. Nå alt gik godt, lige ind til jeg fik savet mig i den ene finger med stiksaven, shit det sprøjtede med blod ud i hele køkkenet. Nå jeg fik lidt plaster på og et par stærke piller, og Cana fik vasket væggen og skabene af igen. Og så fik jeg lige en lille sjus, for det sved temmelig meget. Nå men det hjalp rigtig meget og ti minutter efter, startede jeg igen, og fik det hele til at se nogenlunde ud. Jeg drønede hjemad, og glemte alt andet. Grethe min tidligere klassekammerat siger jo, tosset har du jo altid været, ha ha.  Nå hvad nu, tænkte jeg i morges, jamen få lidt morgenmad, og så fik jeg lige vasket mine tæer, imens jeg så x faktor fra England, golden buzzer af Simon Cowell, og så var det jo lige til at få tårer i øjnene af, så nu bare af sted med de berømte sko. De blev rigtig glade da jeg kom helt til Måløv, så var den potte ude, men det var en rigtig huggelig tur, selv om jeg kører rundt i en halv gammel Yaris.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helle en glai magge som en su' nomal