U å E Drej. Ud på E Drej.

Sikken dejlig dag det er i dag 🇩🇰❤️☝️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man ka godt forstå at Robbie ville danse med min datter ik!

Nå, men e dau fek æ en ny tørretumle, så æ sku lich ha den gammel taun fra e strø’m, men min stoue pølsefinge skull da lich hen æue plus o minus, så det gej et ornle snerre.

O så va æ lich å e losseplads me den o nau ant skrammel, hvo æ mødt Sunes moue, Sune, det va jo ham æ va te 40 års geburts ve e sommes, den sejestvi hele lysabild o omegn.?Vi snakke e lidt, o så spu’ æ om hun fulgt e lidt me å min blog, nej it richte, for hun blev så kjev af o se ålt det dyremishandling o hun haj o nok ant o se te! Æ see da alle såt nau, tænt æ.

No ve æ jo it om æ ska skriv såd nau klamt å FB, da æ løst om et, fek æ maupi’n o kvalm. Hva de gø ve de små dy’ i Vollsmose. It for sarte sjæle, skull æ haus o sai.!!

No da æ skryve om e losse, da e æ kommen me i en ordning, hvo æ ka kom de hen døgnet rundt. Det e nau de lich vil præv af et styk ti. Det e ba richte smart.

No e æ å vej æue te min dætte, for hun hæ køjt nau meje skaff, så det ka kom te o se e lidt ornle u’. Det blyve richte fint, lisom da æ laue  e køchen om, så e drenge ku få ve des væ’ls. O ny gulv i e gang o i e køchen, ja o nyt køchen hæ hun o fåt sefølle . Tæulen game det e faktisk ve o blyv en richte fin lejlighej.

Ja undskyld manne gang’, men æ løst o lich om en otte årigsom hai påsat brand op i Brønderslev, så kom æ te o tank å den gang vi o hai en pyroman i synneborg, hvo det bre’n to børn o des tante ind’.  Det va vist i 88.Øv øv, så op me e humø’, for det e en dejle dau e dau, trodsalt !! Nå æ slutte for e dau, åll min dejle venne!

æuesættels oversættelse

Nå, men i dag fik jeg en ny tørretumbler, så jeg skulle lige ha den gamle afmonteret, men mine store pølsefingre skulle lige hen over plus og minus, så jeg fik et ordenligt stød.

Og så var jeg lige på lossepladsen, hvor jeg mødte Sunes mor, Sune , det va jo ham æ va te 40 års fødselsdag ve e sommes, den sejeste i hele lysabild og omegn! Vi snakkede lidt og så spurgte jeg, om hun fulgte lidt med på min blog. Nej ikke rigtig, for hun blev så ked af, at se alt det dyremishandling og hun havde også nok andet og se til. Jeg ser da aldrig sådan noget, tænkte jeg.

Nå, nu ved jeg ikke om jeg skal skrive sådan noget klamt noget på FB, da jeg læste om det fik jeg ondt i maven og kvalme. Hvad de gær ved de små dyr i Vollsmose. Ikke for sarte sjæle, skulle jeg huske at sige.

Nu da skriver om lossepladsen, er jeg kommet med i en ordning,  hvor jeg kan komme derhen døgnet rundt. Det er noget de vil prøve af et stykke tid, det er bare rigtig smart.

Nu er jeg på vej over til min datter, for hun har købt flere skabe, så det kan komme til at se ordenligt ud. Det bliver rigtig fint, ligesom da jeg lavede køkkenet om, så drengene kunne få deres eget værelse. Og nye gulve i gangen og køkkenet, og nyt køkken har hun selvfølgelig også fået. Mand, det er faktisk ved at blive en fin lejlighed.

Ja undskyld mange gange, men jeg læste lige om en otte årig, der har påsat 3 brande i Brønderslev. Så kom jeg i tanke om den pyroman vi havde i Sønderborg i 1988, hvor der brændte 2 børn inde og deres tante. Øv øv nu op med humøret, for det er en dejlig dag,- trods alt. Nå jeg slutter for i dag, alle mine dejlige venner.

1 kommentar

  • Lena

    Det var 3 børn og deres bedstemor som blev slået ihjel i december 1987 og den yngste var min bedste veninde…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

U å E Drej. Ud på E Drej.