Sikken dejlig dag det er i dag 🇩🇰❤️☝️

Fin fremme fra Køfenhavn fine gæster fra København

img_0944þimg_0947img_0945img_0951Æ fe fin fremme e morn, å Lolland.

Nåh ja, det e ba min fætte og nevø fra Køfenhavn. De vil gern kom o hjælp mæ e morn, ho ho ho ho, hva tøs i æ ska sæt dem te. Det e jo et par stoue karl, omtrent 2 mete beche to. Ska æ sæt dem te o fæl et træ, elle ska de ba køj et pa ture å e losseplads elle slå e grais. Jamen det pyn de ålti, o få e lidt ryt op, sæle i såt gammelt hus som æ hæ køjt.

Æ køjt`et som beset, selv om æ slet it væt ind i e hus, da æ haj køjt et, æ så kun e hus un fra. Ja e lidt magge e man jo. Det stau nau gammel møble hæ, så man lich kun sit neje, o u i e lai, ligge det en masse skrammel lisom op å e laut.  Æ glaie mæ i hvertfald te de kømme. Men de må lau lich hva det folle dem ind, det e ålti dejle o få e lidt hjælp, æ hjælpe jo o dem, hvis de  hæ bruch for`et.

Min svichemoe soi tit, det ska væ skidt inn det ka blyv godt, det hæ æ tænt å manne gang`.

Hun soi o, hvo det hæ væt nau, ka det kom nau e gen, men hva me e hå. Æ troe it det kømme e gen.

O nau helt ant hun o tit soi va, at gammel kæ`lighej alle roste.  Min mau fornemmels saie mæ, at hun hæ ret. No e det nok nau som tænke sit, men æ e ba`æle.

Gast nok hvi om det it e nau af je, som kende det, selv om i hæ væt skilt læng.

Te bach te e veklehej.

Æ e jo i gang manne stai å jen gang. O det ligge jo pos og mu`sten i e køchen e no, selv om e køchen faktisk e ve o ve fæ`.  O så hæ æ væt ve o sæt gipsplare op i e stu e gå, o det svine nau. O æ hæ faktisk ålt e væ`ktøj, pose me det jen o det ant, spann, gipsaffald, o et pa flyttekasse, et pa møble af min egn, o et par gitare, som vist e blevn e lidt stæue, inn i e stu. Bob bob. Æ taie lich et pa bilre, fø o edde, e edde bilre kømme føst e morn, nå de hæ væt he.

No må nok helle kom i gang me nau fornufte, inn e klok flyve fra mæ.

Goj weekend. I fæ åll et kæmpe knus. Ha.

Æuesættels  / oversættelse

Jeg får fine gæster i morgen, på Lolland.

Nåh ja, det er bare min fætter og nevø fra København. De vil gerne komme og hjælpe mig i morgen, ho ho, hva synes i jeg skal sætte dem til. Det er jo et par store mænd, ca 2 meter begge to. Skal jeg sætte dem til at fælde et stort træ, eller skal de bare køre et par ture på lossepladsen eller slå græsset. Jamen det pynter altid at få ryddet op, særlig i sådan et gammelt hus som jeg har købt.

Jeg købte det som beset, selv om jeg slet ikke havde været inde i huset, da jeg havde købt det, jeg så kun huset ude fra. Ja lidt skør er man vel. Der stod nogle gamle møbler, så man lig kan sidde ned, og ud i laden og oppe på loftet ligger der en masse skrammel. Jeg glæder mig i hvert fald til de kommer. Men de må lave lige hvad de har lyst til, det er bare dejligt at få lidt hjælp, jeg hjælper jo også dem, hvis de har brug for det.

Min svigermor sagde tit, det skal være skidt før det bliver godt, det har jeg tænkt på mange gange, hun sagde også, hvor der har været noget, kan der komme noget igen, men hvad med mit hår. Jeg tror ikke det kommer igen.

Og noget helt andet hun også sagde, var at gammel kærlighed ruster aldrig. Min mavefornemmelse siger mig, at hun  havde ret. Nu er der nok nogen som tænker sit, men jeg er bare ærlig, gad nok hvide om der er nogen af jer, der kender det, selv om i har været skilt længe.

Tilbage til virkeligheden.

Jeg er jo i gang mange steder på en gang. Der ligger  puds og mursten ude i køkkenet endnu, selv om køkkenet faktisk er ved at være færdig. Og så har jeg været ved at sætte gips plader op i stuen i går. Ved hjælp at min hjemmelavet soldat., og det sviner jo noget. Jeg har faktisk alt værktøjet, poser med det ene og det andet, spande, gips affald, og et par flyttekasser, et par møbler af mine egne, et par guitarer, som vist er blevet lidt støvede, inde i stuen. Bob bob. Jeg tar lige et par billeder før og efter, efterbillederne kommer nok først i morgen, når de har været her.

Nu må keg nok hellere komme i gang med noget fornuftigt, inden klokken flyver fra mig.

God Weekend. I får alle et kæmpe kram. Ha.

img_0944

1 kommentar

 • Undedniably imagine that that youu said. Your favorite justification appeared too be at the internet thee simplest factor to bear in mind
  of. I saay tto you, I definitely get annoyed at the same time ass other folks think about isssues that they just don’t recognie about.
  You managed to hit the nail upon the highest and also defined out the whole thing wjth no
  need side effect , people could take a signal. Willl probably be back to get more.
  Thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikken dejlig dag det er i dag 🇩🇰❤️☝️