Daten,- uden billeder i dag!

Nå er i spændte ?

9c113eb9-bf54-45b3-a3d8-cd1f9f0c6e49 1ad38b64-49e5-4ada-8ebd-d194a6206bcc


Æ hæ fåt lau 😘 Jeg har fået lov.

Nå åll min søde venne,- æ i spændt ?

Hvo holde man? – e bach ve e roihus sefølle.

Troet elle ej, æ hai snart kø hin neje. Jo, det kom hun gåen. Sån richte flot dam! hun saie “æ tot da nok det lichent dæ” hun hæ nok see mæ å facebook. O æ hai jo o see hind. Det va lich fø vi gek han i han, men så hai æ nok fåt jen hensmochen.

Jab jab, men kæft sikken søde dam`. Vi hygge vos da, o måt lich se veranne e lidt an. Vi fek da e kaffe, me kach tapas. Det va it så ring`. O et lille glas vino øl e bach edde.

Va vi dæ i snart i et pa time. Æ troet. O så fek vi et kram, et richte dejle jet, wouh. Æ ku hai blevn ståen sån læng. Ha ha. O så tau vi væ te sit. Æ sku sefølle lich om te e præst, li så stolt, o e bach edde va æ o lich hen ve e chef o e kuun. Æ troe de åll ku seet å mæ. Nåh ja, æ mødt o min fætte ind ve Silvan, o han skrev o e bach edde , Jes Berteklsen, do hæ godt nok fart å, Ja ja ja æ va da ba nyforelsket, men hai sefølle ret.

Nå men det gik jo richte godt, så spu æ om vi it sku u o spis e morn. “jo det ka vi da godt”,- så hvis hun kunn hold et ue, måt vi da ses e gen. Haus ingen af vos hæ hai en kærest i tre fie år, så vil man jo o godt nyet, så læng vi ka hold ue o ve sammel, it?

Jo vi mødtes e gen e gå edde mæ`.

Æ tænt hvo næ må e gi hin et lille kys, men det må æ ha te goi, for dem gie hun it sån lich ue te dem ålle.

Ind å e kro, spu æ hin o, hvo for vi absolut skull sit æue for hinand`. Det vill da ve meje rart og sit ve sin a hinand; så ku æ jo o holl e lidt om hin, men den køjt hun it. Ha ha, det vill måske o se e lidt mægle ue.

Det va richte hygle, for vi jappe o spist da i æue to time, hvis it tre. O så essen hjem a e gen.

Hun tot o æ hai e lidt for trafelt. Så æ må vist lich taien lit meje me ro. Men det æ sku da e lidt svart, me sån spændende o lække dam`. Ha ha. No taie vi en dau a e gang, selv om æ ålle rej hæ en æueraskels i e ærm. Men den fæ i sefølle it o vej e dau. Ho ho.

Tak for e dau. Min søde og dejle venne. Hvem hæ fri e morn? Mæ!

Knus fra mæ.

Nå alle mine søde venner, er i spændte.

Nå, hvor holder man? bag ved rådhuset selvfølgelig.

Tro det eller ej, jeg havde næsten kørt hende ned. Ja, der kom hun gående. Sådan en rigtig flot dame! hun siger”jeg syntes nok det lignede dig”, hun har nok set mig på FB. Og jeg har jo også set hende. Det var lige får vi var gået hånd i hånd, men så havde jeg nok fået et par på skrinet.

Jap jap, men wauh sikken dejlig dame. Vi hyggede os da, og måtte se hinanden lidt an. vi vik kaffe og tapas kage. Det var ikke så ringe. Bagefter fik vi et glas vin og en øl.

Var vi der i næsten to timer? Jeg tror det. Og så fik vi et kram, et rigtig dejlig et, wouh. Der kunne jeg være blevet stående længe. Ha ha Og så tog vi hver til sit.

Jeg skulle selvfølgelig lige om til præsten, lige så stolt, og bagefter hen til min chef og konen. Jeg tror de alle kunne se det på mig. Nåh ja, jeg mødte også min fætter ved Silvan, og han skrev også bagefter, “Jes Bertelsen, du har godt nok fart på”. Ja ja ja jeg var da bare ny forelsket. Men han havde selvfølgelig ret. Nå, det gik jo rigtig godt, og jeg spurgte om vi ikke skulle ud og spise dagen efter.”Jo det kan vi da godt.”, hvis hun kunne holde det ud, måtte vi da ses igen. Husk, ingen af os har haft en kæreste i 3-4 år, så vil man jo gerne nyde det, så længe vi kan holde ud at være sammen, ik?

Jo, vi mødtes igen i går eftermiddag.

Jeg tænkte, hvor når må jeg  mon gi hende et lille kys, men det må jeg ha til gode, for dem gir hun ikke sådan lige ud af til dem alle.

Ide på kroen, spurgte jeg hende, hvorfor vi absolut skulle sidde over for hinanden. Det ville da være mere rart, hvis vi sad ved siden af hinanden, så kunne jeg jo sidde og holde lidt om hende, men den købte hun ikke. Det ville måske også se lidt mærkeligt ud.

Det var rigtig hyggeligt, for vi snakkede og spiste da i over 2 timer, hvis ikke tre. Og så ellers hjemad igen.

Hun syntes også, at jeg havde lidt for travlt. Så jeg må lige tage den lidt mere med ro. Men det er lidt svært, med sådan en spændende og lækker dame. Ha ha Nu tar vi en dag af gangen, selvom jeg allerede har en overraskelse i ærmet, men det får i selvfølgelig ikke at vide i dag.

Tak for i dag mine søde og dejlige venner. Hvem har fri i morgen? Mig!

Knus fra mig.

2 kommentarer

 • All these characteristics of cedar convert it into a great choice also for
  fine furniture. If the cardiac muscle will not receive sufficient circulation,
  the endd result can be quite a carfdiac event.
  There arre other types off light therapy including photochemotherapy, UVB phototherapy and narrow-band
  UVB therapy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Max-Henrik Krause

  Dævlen kom krævlen å faen tai it! Hvo dæ æ røjhc æ dæ hoof! Pas nu å dæ it æ naue dæ sprænge i dæ😀 Hæld å løck mæ æ liebe😍😜🍷🍺🍸👌👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daten,- uden billeder i dag!