Værtens bedste lasagne. 5 stjæne.

Uden kød !! ka man spise det ??

8a995315-a7c1-48d0-b4c6-f844cd0e45d1 9dde3cb9-821a-4ba5-907d-f04da3b305fb 58f1c6be-37a1-47a8-9957-33760b855866 9d29d02a-2662-438e-bb9a-04c7b76a0d62

Så gek den uch. Montage arbe i Århus fra tirsdag te torsdag. Vi blev richte sill fæ e onsdags, så æ bestelt et væ`ls. Det blev ind mit i e by. Det va billiche som det vi hai i sist uch, o nau flotte. Wakeup. Det var totalt dejle, men vi va vist o temle træ`t. Vi va vist føst fæ fjeng æue ti, så vi fek en kringel, o så å hoi i seng.

Fredag va vi hjem å e fi`ma. Frem o tebach te Høruphav edde je`n en tre fie gang, o så nei o pynt å e møldam, for de sku holl halvfems års fødselsdau e dau, så det måt godt se e lidt ornle ue rundt om e hus. O for o pynt ået, sust æ lich et æue e mornes e gen. Så va den ba plingeling.

Freda auden tau æ te Lolland, så æ lich ku få nau laue o nau småting køjt, inn e elektrike kom lø`da formæ`. Det fek han da hodich sty å. Vi fek laue en slauplan, så det blyve tombe fint.

Ja ja ja, æ va jo nei ve Musse te mornma e dau. Snart en hel uch e mell. )-: E gå va hun te julefrokost, så vi ku føst ve sammel e dau. Ja e formæ`, for te midda sku hun te Rensborg, o besøch en venin`. En buket rose, en amaryllis, sais ech, sålt, mamelade o en pos rundstygge. Lidt romantisk,- it.

Kæft vi hygge vos. Fek snakke om e vædens situation. No va hun jo lich staun op, så hun sku lich langs me e hund, da vi hai spist.

Æ hai e lidt væ`ktøj me, fo hun spu mæ sist, om æ it lich ku sæt en stang op  te e bruseforhæng for hin. Sefølle, så den sat æ lich op o fek e brusestang skiut ue, for sån jen hai hun å lich køjt. Ingen problem, zag zag, så va den skie slaun, o Musse va glai.

Nå men e klok blev æue midda, så æ sust a hjem e gen,  så hun ku kom nei te sin venin`æue e græns. Så va æ lich et smot forbi, ve min søste edde en bajonet sav, som æ lich ska bruch.

Nå så tænt æ lich, sku æ no it lich lau e lidt goi ma, o tai et pa bilre. Sufuli. For no hai æ alichevel fri e rest a e dau.

Føst i laukach hus edde nau Øko brøj, o så fek æ lich hint en pos gullerø`o et glas røjbeie, o et glas asie. Øko, det smache ba e lidt bæ, men det æ ålt for dy`t.

E pesille hæ æ jo lich un for min køchenvinre. Æ hæ taun et bille a´et,  for æ tøs det e naue af en flot pesillebosk.

Nå æ slutte, for æ ska lich ha e ma stelt e lidt kønt hen, o taun nau bilre. Selv om  man vægen ka smach elle laud nau å et bille. O no e e klok o snart sais, så æ ska da licht en be`midda me et “lille” glas røjvin te, Ha. Selv om æ selv hæ lauet, så laude det sku godt i mit køchen. Pate i e aun, o e grønsache de koch, o den vælde lokum i e pan`, uden kød, ha ha.  Mums.

æuesættels  oversættelse

Så gik den uge. Montage arbejde i Århus fra tirsdag til torsdag. Vi blev meget sent færdig onsdag, så jeg bestilte et værelse. Det blev et midt inde i byen. Det var billigere end det vi havde i sidste uge, og noget flottere. Wakeup. Det var totalt godt, men vi var vis også temmelig trætte. Vi var vist først færdig kvart over ti, så fik vi en øl og så på hovedet i seng.

Fredag var vi hjemme på firmaet. Fre og tilbage til Høruphav efter noget jern, en tre fire gange. og så ned og pynte på Mølledammen, for de skulle holde halvfemsårs fødselsdag i dag i dag, så det måtte godt se lidt pænt ud rundt om huset. Og for at pynte på det, så ordnede jeg lige det sidste her til morgen. Så var den bare fjong.

Fredag aften tog jeg til Lolland, så jeg lige kunne få noget lavet og nogle småting købt, inden elektrikeren kom lørdag formiddag. Det fik han da lige styr på. Vi fik lavet en slagplan, så det bliver bare godt.

Ja ja ja, jeg var jo nede hos Musse til morgen mad i dag. Næsten en hel uge siden. 🙁 I går var hun til julefrokost, så vi kunne først være sammen i dag. Ja i formiddags, for til middag skulle hun til Rensborg, for at besøge en vininde. En buket roser, en amaryllis, seks æg, marmelade, salt og en pose rundstykker. Lidt romantisk,- ikke.

Vi hyggede os. Fik snakket om verden situationen. Nu var hun jo lige stået op, så hun skulle lige gå en tur med hunden, efter vi havde spist.

Jeg havde lidt værktøj med, for hun spurgte sidst, om jeg ikke lige kunne sætte en stang op til bruseforhænget, for hende. Selvfølgelig, så den satte jeg lige op og fik brusestangen skiftet ud, for sådan en havde hun også købt. Ingen problem, vupti så var den skid slået, og Musse var glad.

Nå men klokken blev over tolv, så jeg kørte hjemad, så hun kunne komme ned til hendes veninde, over grænsen. Så var jeg lige et smut forbi, hos min søster, for at hente en bajonetsav, som jeg lige skal bruge.

Nå, så tænkte jeg lige, skal jeg nu ikke lige lave lidt go mad, og tage et par billeder. Selvfølgelig. For nu havde jeg alligevel fri resten af dagen.

Først i Lagkagehuset efter noget øko brød, og så fik jeg lige hentet en pose gulerødder, et glas rødeder og et glas asier. Økoloigisk, det smager bare lidt bedre, men det er alt for dyrt.

Persillen har jeg jo lige uden foran mine køkkenvinduer. Jeg har taget et billede af det, for jeg synes, det er noget a en flot persille busk.

Nå, jeg slutter, for jeg skal lige have maden stillet fint hen, og få tage nogle billeder. Selv om man hverken kan lugte eller smage noget på et billede. Og nu er klokken også snart seks, så jeg skal da lige have en “bedre middag”, med et glas rødvin til, ha. Selv om jeg selv har lavet det, så dufter det godt i mit køkken. Paté i ovnen, grønsagerne koger, og million bøf i panden. Uden kød. Ha ha.  Mums.

Knus fra Jes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værtens bedste lasagne. 5 stjæne.