Ka man drikke portvin til lagkage ?

E det it nau søde bø´n

5d5a0b4f-c24d-4d6d-aea9-c7e6d3fa1254 dee810a0-ec40-4377-a3be-5c5cef346a03 e1103f39-891f-4062-acff-5dcf888e9f18 0a878345-1d5c-4283-94c3-0e2d06380bf7 bf25f30f-00bc-4148-854f-985825206411 dd29dbb6-3279-4c18-985d-eca42c1fd275 629ca206-6995-417c-9444-67b8f0908a90

Æuest e det Viki, o så e det Rie, o så e det Rie o Luisa, o ham me e krølle e Jens.

Det tau vist sin ti, men no skryve æ lidt om e uch, som snart e gaun. Ja ja ja æ ka li så godt sai et som det e. Vi hai e lidt krise, Musse o mæ. It sån richde, men i sidst weekend blev vi i hvætfald enich om it o ve sammel meie.

Så æ hæ væt e lidt stille den sist uch. O hva gø den gammel så ve det.

Æ vill hint min to gitare ve hin e fredas. Så æ ringe å vej hjem fra arbe,……hun tau en it, øv. No  hai æ da ringe, så måt æ da ba hint em en ann dau. Så gek det ti minudde, så ringe Musse. Ja go dau, æ va lich op i e brus.

Så ku æ jo it la ve me o spø, nå ska do langs e jauden ? Nej det ska æ da it, nå vil do mæ u o spis, ja det vil æ da godt. Æ blev vist temle glai. Man i e tynd` o e kuun i e vaskeballe.

Vi ka jo sefølle godt ve goi venne, selv om vi it e kæ`ste.

Min best ven ringe e gå, o han mein, at æ måske hai lidt for traffelt, æ må kun gi ham ret.

Så vi va i Flensborg, vo vi sefølle fek et pa koppe glyvein. totalt hygle. O så ind å Alten Speicher, hvo vi o va i sist uch, o få e lidt audens ma. mega hygle.

Så om en times ti, nå hun fe fri fra arbe, ska vi da ve sammel e gen. Troue i æ glaie mæ, ha ha,  sefølle ! Vi vil en tue te Wanderup, det sku væ så gemydle.

Æ vill essen it skryv nau om vos lille krise, men no e det ue. Vi e vel it de jenest, som hæ hai bæul.

No taie vi en dau elle en uch a e gang, så må vi se om det kømme te o gå.

Hun invite`mæ o te julauden, men æ ska jo æue te min dædde i København. No fe vi o se hva det blyve te. Sefølle vil æ da o gæ`n ve sammel me Musse jul auden.

E dau va æ te mornkaffe ve min søn Lars i Braue. O ålle min bø´´ne bø´n va jo o dæ.

O hvem hai en julegau me te dem, Mossi sefølle.

Ja ja ja ba en lille jen o blomste te Larses kuun. Det va jo å æue en måne sin æ hai seje dem sidst. Te Luisas tre års geburts, me de fin laukache.

Vos stoue prinsesse Rie å tolv hai vist noko se te, men hun hygge sæ helt gevaldich.

Vi fek da e lidt mornma, o så vaet det it læng så kom min to drenge, Peter og Jens, Canas bø´n. De hai saue æu ve bedste, hun boue lich hen om e jørn. Men de hai o Viki me, så kom det essen gang i e hus. Sais dejle bø´n.

De va ba så søde og den lille Sofia å fi månde, va o i richte godt humø.

O lant om læng kom Cana o, hun va e lidt blakøje, hun hai sefølle væt te julefrokost.

Nå, æ slutte for æ må nok helle få e skidt jævne.

Tak for e dau min søjde venne.

æuesættels oversættelse  Æ fek Rie te o tai nau bilre. Så må æ få det best u af dem. Ingen bille af hverken Peter eller Sofia. Dem må i se en nan dau.

Det tog vist sin tid, men nu skriver jeg lidt om hvad der er sket i ugen, som snart er slut. Ja ja ja jeg kan lige så godt sige det som det er. Vi havde lidt krise, Musse og mig. Ikke sådan rigtig, men i sidste uge blev vi enige om ikke at være sammen mere.

Så jeg har været lidt stille den sidste uges tid. Og hvad gør den gamle så ved det.

Æ vill hint min to guitarer, hos hende i fredags. Så jeg ringede på vej hjem fra arbejde… hun tog den ikke, øv. Nu havde jeg jo ringet, så måtte jeg jo hente dem en anden dag. Så gik der ti minutter, så ringede Musse. Ja goddag, jeg var lige oppe i Brugsen.

Så kunne jeg jo ikke lade være med at spørge, nå, skal du i byen i aften. Nej, det skal jeg da ikke. Nå, vil du med ud og spise? Ja det vil jeg da godt. Jeg blev vist temmelig glad. Manden i tønden og konen i vaskebaljen. Vi kan selvfølgelig godt være venner, selv om vi ikke er kærester.

Min bedste ven ringede i går, og han mente, at jeg måske havde haft lidt for travlt, og jeg må kun gi ham ret.

Så var vi iFlensborg, hvor vi fik et par kopper gløgg, mega hyggeligt. Og så ind på Alten Speicher, hvor vi også var i sidste uge, og få lidt aftensmad. Meget hyggeligt.

Så om en times tid, når hun får fri fra arbejde, skal vi da være sammen igen. Tror i jeg glæder mig, ha ha , selvfølgelig! Vi vil en tur til Wanderup, det skulle være så hyggeligt.

Jeg ville ellers ikke skrive noget om vores lille krise, men nu er det ude. Vi er vel ikke de eneste, som har haft bøvl.

Nu tar vi en dag eller en uge af gangen, så må vi se om det kommer til at gå.

Hun inviterede mig også til jule aften, men jeg skal jo over til min datter i København. Nu får vi se hvad det bliver til. Selvfølgelig vil jeg da også gerne være sammen med Musse juleaften.

I dag var jeg til morgen kaffe, hos min søn Lars i Broager. Og alle mine børne børn var der jo også.

Og hvem havde julegaver med til dem, Mossi selvfølgelig. Undertegnet.

Ja ja ja bare en lille en og blomster til Larses kone. Det var jo over en måned siden jeg så dem sidst. Det var til Luisas tre års fødselsdag, hvor vi fik de fine lagkager.

Vores store prinsesse Rie på tolv, havde vist nok og se til, men hun hyggede sig helt gevaldigt.

Vi fik da lidt morgen mad, og så varede det ikke længe så kom mine to drenge, Canas børn. Peter og Jens. de havde sovet hos bedste, hun bor lige henne om hjørnet. Men de havde også Viki med, så der var rigtig gang i huset. Seks dejlig børn.

De var bare så søde, og den lille Sofia på fire måneder, var også i rigtig godt humør.

Og langt om længe kom Cana også, hun så lidt træt ud, hun havde selvfølgelig været til julefrokost.

Nå, jeg slutter, for jeg må nok hellere komme i bad.

Tak for i dag mine søde venner.

KNUS fra Jes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ka man drikke portvin til lagkage ?