Æ sku ba ha en lille Martini

Sko fra disney world.

38df81e8-4eba-4b81-8e20-fbae45abc8d6 df96f8ca-9268-485d-84f8-2d02f3e785d4f9867377-2661-48e1-8698-2f8b3ce6e8ff

Ja ja ja det va hunne dau sin æ så hin den føist gang.  Ja ja ja det var hundrede dage siden jeg så hende den første gang.

De hai heldigvis o kaffe o kach anne stai´. De havde heldigvis også kaffe og kage andre steder.

Præu lich o se nau flot sko, hva. Prøv lige og se nogle flotte sko, hvad.

 

Ska æ no tai nau bilre a de ny sko elle ska æ vint te hun hæ em å.? Æ sku hils o sai….de klaie hin !,,, for en roos klaie jo sæ selv.

Om det va godt….ha ha det va richte godt. Hvis vi it va richte kææste inn e ferie, så æ vi i hvert fald blevn et no.

Hvo ska vi så hen i e ferie… Ja it ålt for lant væk, soi Musse. Ba e lidt længe som te Romø. Hva me Blåvand helle det op af. Vi så å et pa sommehuus, men så kom æ jo i tanke om, at min goi ven “e præst”, hæ da jet i Henne, elle de´ omkring. Goi idé. Vil i kun bo de´i de pa dau´? Nå, i ka da blyv de´li så læng i hæ lyst. Æ hæ jo væt de´et par gang´, for et par år siin, hvo æ bla hæ bygge et cykelskue.

Kæft det va gemydle. Æ teen op i e brændaun, o så kø vi en tue te e straan. Det va lich nau for e hund, op o neie i e klitte.

Det blev nau af det beest, for e hund sust rundt, o vi fek da o rø vos, det sku væ så sundt. Så vi va nei ve e straan, mindst to gang´, hve dau.

Nå håfe vi o ku finn, et stai it ålt for lant fra Gråsten, hvo e hund ka få frit løjf. For det e nau af en krudtugl, nå den føst kømme langs. Sån stoue klitte hæ de sefølle kun ve e vestehau. Essen vil vi så tit vi ka kom teet, tai te Romø.

Vi va sefølle rundt o se bla i Esbjerg, Ringkøbing, Hvide Sande o i ål de anne bye rundt omkring. Det va heldigvis it så manne turiste, så det va sefølle o manne butikke som hai låt.

No manglet Musse ba et pa fiin sko, te det fiin tøj, hun fek sist. Så vi va da e lidt å jaut edde nau køøn. Den jen dau da vi va i Ringkøbing, køjt vi et pa soot. O så va vi lich å en café, hvo vi ba sku ha en kop o nau godt. Det så fint ue, o hun bestilt. Troue i it hun glemt o lau kaffe te vos. O så måt Musse få et annt styk kach, for hun hai snart brække den jen tand, sååt gammelt hårdt styk kach. Nå vi blev enich om o skryv en aivarsel he å e blog, men de slippe. Underlig betjening.

Den næste dau va vi så å indkøjf e gen, o fandt nau richte flot sko te Musse, så det jen pa blev nau røj stilette o et pa stilette som man kun hæ seet i disneyfilm, så dem sku hun sefølle o  ha. Mega flot sko.

Æ troue æ slutte. Æ ska lich ha jævne e skidt, inn Musse kømme hjem. Hun æ ve e dochte, for hinnes jen skulde æ vist gaun af lai, hun hæ i hvertfald hai ondt i en nau dau.

æuesættels oversættelse

Skal jeg nu tage nogle billeder af de nye sko, eller skal jeg vente til har dem på? Jeg skulle hilse og sige…..de klær hende!…for en rose klær sig selv.

Om det var godt….ha ha det var rigtig godt. Hvis vi ikke var rigtige kærester inden ferien,  så er vi i hvert fald blevet det nu.

Hvor skal vi så hen på ferie. Ja ikke alt for langt væk, sagde Musse. Bare lidt længere end til Rømø. Hvad med Blåvand eller der op ad. Vi så på et par sommerhuse, men så kom jeg i tanke  om, at min gode ven “præsten”, har et sommer hus i Henne, eller deromkring. God idé.

Vil i kun bo der i et par dage? Nå, i kan da blive der så længe i har lyst. Jeg har jo været der et par gange, for et par år siden, hvor jeg bla har bygget et cykelskur.

Wauh det var hyggeligt. Jeg tændte op i  brændeovnen, og så kørte vi en tur til stranden. Det var lige noget for hunden, op og ned i klitterne.

Det blev noget af det bedste i ferien, for hunden susede rundt, og vi fik da også rørt os, det skulle være så sundt. Så vi var ved stranden, mindst to gange hver dag.

Nu håber vi, at kunne finde et sted, ikke alt for langt fra Gråsten, hvor hunden kan få frit løb. For det er noget af en krudtugle, når den først kommer i gang. Sådan nogle store klitter har de selvfølgelig kun ved Vesterhavet. Ellers vil vi så tit  som muligt, tage til Rømø.

Vi var selvfølgelig rundt og se, bl.a. i Esbjerg, Ringkøbing, Hvide Sande og i alle de andre byer rundt omkring. Det var heldigvis ikke så mange turister, så der var selvfølgelig også mange butikker som havde lukket.

Nu manglede Musse bare et par fine sko, til det fine tøj, hun fik sidst. Så vi var da lige på jagt efter nogle flotte. Den ene dag da vi var i Ringkøbing, købte vi et par sorte stiletter. Og så var vi på en café, hvor vi bar lige skulle ha en kop kaffe og noget godt til. Det så fint ud, og hun bestilte. Tror i ikke “hun” glemte og lave kaffe til os. Og så måtte Musse få et andet stykke kage, for hun var “næsten” ved at brække en tand, sådan et gammelt hårdt stykke kage. Vi blev enige om at skrive en advarsel her på blokken. Men de slipper. Underlig betjening.

Den næste dag var vi så på indkøb igen,  og fandt nogle rigtige flotte sko til Musse. Det ene par blev nogle røde stiletter og nogle stiletter man kun har set i Disney film, så dem skulle hun selvfølgelig have. Mega flotte sko.

Jeg tror jeg slutter, jeg skal lige i bad inden Musse kommer hjem. Hun er hos lægen, fordi hendes ene skulder er gået af led, hun har i hvert fald haft ondt i den i et nogle dage.

 

  1. Knus fra Jes

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æ sku ba ha en lille Martini