Sko fra disney world.

Hva æ fek te desææt holle æ for mæ selv.

1e557cb5-f4ee-4bfb-ad99-c07144a92cbc ecc43ebe-52d9-4712-91bd-0c8a8a45538a 68cc2750-5198-46bb-9fcd-5f9f2568f8fb66c63915-0e00-4713-af84-e16cfcd3c0ff

De æuest bilre e fra e knapp

o de neiest e fra Hattesgaard

No e æ ve o kom æuet. No mangle æ lich o få de sist samle te en lille kom sammel.  Ja vi ska ba te Flensborg o ha e lidt audens ma å freda. Te somme holle æ sefølle en richte fest for jæ ålle, men det blyve vist o nau mæ en præst? Ja ja, i hæ læng gædeet. Ba spø moste Gerda, nåh det e ba jen æ kenne. Hun e Musses pap moue og i familie me min eks kuun.., ja e væden e lille,,,,o no te nau helt annt. ha

Vi tyvstart faktisk e lødas, da æ va u o spis me min bøøn, o sefølle me Rie, Musse og Dinne. Rie æ mit ælst barnebarn og Dinne e Musses niece.

Æ holdt jo en lille kom sammel e syndas. Ja det blev no kun te e lidt daue for de ålle næmest. Nai it gaue men daue…for dem fæk æ kuffordæmme manne af. Æ hai ønske mæ peeng, så Musse o mæ ka kom e lidt å ferie, it for det vi mangle peeng, men vi hæ fyldt op mæ ting o sache æue ålt, så vi tot det va en goi idé

Ja min fantasi hai nok it række så lant, men æ fek et pengetræ,, o æ fek et strand motiv som va Laue af peeng, selv e fisk va Laue af peeng. Æ troue det va min svichedædde som hai væt så kreativ. Men nau af det beest va fra min beest venne, for de hai Laue en kuffert klar, me peeng i, o så it o forglem me en taal, som gei voue øjn, totalt fantastisk. Det va sefølle nau fra da vi va helt ung, hvo vi hai væt å vej te Afghanistan, hvo vi va blevn hint af vos forældre i hamborg, en halv anden daus ti edde. Det e ba dejle o ha såån goi minne sammel. Jaa vi ku tæulen gamæ  saut skryv en bouch om, hva vi hæ laue. Hva betyææt, ba vi nyææt.

U æue det, fek æ vin, øl, gavekort, blomste, o en masse anne fin gaue.

Min dædde hæ o skræun e lidt å sin blog, tæulen gamæ, hvo æ blev glai..  Cana Buttenschøn.dk

E desæt sat lich e prik æue e i, men den må æ helle holl for mæ selv. Ja ja,- i e goi te o gæt. !

Nå for jæ som it vei et, så blev æ jo tres æugå. Den 23. Uun min søstes hjælp va det vist alle gaun, for hun hæ boin dem ålle ind, o køjt ost i Broderup, for dee ka ka man køjf økologisk ost, o køjt økologisk fruchte i Tyskland, o laue fruchtsalat og hva det essen hø te. O sin søn Niels, alså min nevø fra København, hai laue en echekach me masse a beikon. O sefølle hæ Musse o hjulpen te, o it mindst sin søjde familie, som va me te o ryt op e bach edde.

Sikken fornøjels o blyv tres. Å restorang Knapp o få lække ma. Det ku vi li.

E dau va vi lich å Råmø, hvo e hund ku få loffen op o nei i e klitte, o lich å e lidt  sjopping i Lakolk o så å Café e gen, o spis laukach. Hattesgaard.

Æ slutte hæ. Ha en richte goi weekend.

æuesættels oversættelse

Nu er jeg ved at komme over det. Nu mangler jeg kun lige at samle de sidste, til en lille kom sammen. Ja vi skal til Flensborg og have lidt aftensmad på fredag. Til sommer holder jeg selvfølgelig en rigtig fest for jer alle, men det bliver vist noget med en præst+…Ja ja i har længe gættet det. Bare spørg moster Gerda, det er Musses papmor, og i familie med min ekskone..ja, verden er lille…og nu til noget helt andet. ha

Vi tyvstartede faktisk i lørdags, da jeg var ude at spise med mine børn, og selvfølgelig med Rie Musse og Dinne. Rie er mit ældste barnebarn og Dinne er Musses niece.

Jeg holdt jo en lille kom sammen i søndags. Ja det blev bare til brunch for de aller nærmeste. Gaver,.. dem fik jeg virkelig mange af. Jeg havde ønsket mig penge, så Musse og jeg kan komme lidt på ferie, ikke fordi vi mangler penge, men vi har fyldt op med ting og sager overalt, så vi syntes det var en god idé.

Ja min fantasi var nok stået af, men jeg fik et pengetræ, og jeg fik et strandmotiv, hvor selv fisken var lavet af penge, Jeg tror det var min svigerdatter som havde været så kreativ. Men den bedste var fra mine bedste venner, for de havde lavet en kuffert klar, med penge i, og så for ikke at forglemme med en tale, som gav vand i øjnene, helt fantastisk. Det var selvfølgelig fra da vi var helt unge, hvor vi havde været på vej til Afghanistan, hvor vores forældre måtte hente os i Hamborg,halvanden dag senere Det er bare dejligt at have sådan nogle dejlige minder sammen. Ja vi kunne virkelig sagtens skrive en bog om, hvad vi har lavet.. Hvad betyder det, bare vi nyder det.

Ud over det fik jeg vin, øl, gavekort, blomster og en masse andre fine gaver.

Min datter har også skrevet lidt på sin blog, wauh hvor jeg blev glad. Cana Buttenschøn.dk

Deserten satte lige  prikken over i et, men den må jeg nok hellere holde for mig selv. Ja ja i er gode til at gætte.

Nu for jer som ikke ved det, blev jeg tres i forgårs. Den 23. Uden min søsters hjælp, var det vist ikke gået, fordi hun har købt oste i Broderup og frugter i Tyskland og lavet frugtsalat og hvad der ellers hører til. Og hendes søn, altså min nevø Niels, havde lavet æggekage med masser af bacon. Og selvfølgelig har Musse også hjulpet til og ikke mindst hendes søde familie, som var med til at rydde op bag efter.

Sikken fornøjelse at blive tres. På restaurant Knapp og få lækker mad, det kunne vi li.

i dag var vi lige på Rømø, hvor hunden kunne få løbet op og ned i klitterne, og lige på lidt shopping i  Lakolk, og så på café igen og få lagkage, på Hattesgaard.

Jeg slutter her. Ha en go weekend..

Knus fra Jes

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko fra disney world.