Hva æ fek te desææt holle æ for mæ selv.

Vi hæ væt kæ´ste i fi månde, ba hun it fortryæt. Ha ha. Vi har været kærester i fire måneder, bare hun ikke fortryder det. Ha ha.

4ab41d8d-ae58-495c-a013-aa7f1527a4c1 d40b00e5-b167-4209-a44d-82187880a241

Det æuest  e jo ba lidt laukach fra Hattesgaard å Råmø, o så e det ba  Musse i sin fin lille bil./ Det øverste er bare lidt lagkage fra Hattesgaard på Rømø, og såer det bare Musse i sin fine lille bil.

Æ ska da å arbe i e weekend, soi Musse. Nåh, tænt æ, det e hun da så tit. Men de hai it plads te vos å Rendbjerg, så vi ska i sommehus fra freda te synda. Hva betyæt ba vi nyæt. Det e godt det e synda e dau, for æ glaie mæ te o se hin, den dejle trøffel.

Vi va essen å Råmø to gang i sist uch. For æ hai et pa dau fri, så vi hæ ba hygge vos, o it mindst e huun, som Musse saie. Om det e for det hun hæ boi i Tyskland elle om det e sån de sai i Echenson, æ vei et it. Vi hai o Dinne me i by midt i e uch, vo vi va I Gnomen keller. Det va it så ring indda.

Ja va sku æ så lau? Æ hæ sefølle væt å Lolland, o æ hai e hund me. Det blev it te det helt stoue. Æ fæk skiut en rå´n bjælk ue me en ny. O så fæk æ o maal e lidt i e køchen. Næste weekend kømme e elektrike e gen, så gie vi en lich en skalle.

Å freda ska Musse nemle æue o besøch en venin´å Lolland, sammel me sin søste. O de hæ autaal, at de sku blyv dæ te synda. Så ku Musse jo sau ve mæ i mit hus. Men æ tot det va e lidt koldt dæ i e weekend, så æ hæ bestilt to æuenatninge å et hotel i Maribo.

Det lye nau gang lidt dumt o skryv vo manne dau´vi ska væk, men vi hæ da nau te o pas å vos hjem, nå vi e væk.

Essen hæ æ ba væt e lidt å arbe, vo æ hæ sprøjtma´l nau jern. Å så va æ lich i Århus ve Søstrene grene torsda o freda.

Torsda va vi richte å montage arbe o e fredas hai æ nau rullebane me o fek rydde op, så e bil o e traile va ful af pap o møje ant skrammel. Nej nej it sån lille alminle traile, men jen a de ålle stø´st o e folkewuun e o jen af de stø´st.

Musse o mæ va o lich et smot i Synnebor hæ midt i  e uch, for æ hai fåt et gaukort te en vinhandel op å e gåga´. Sikken flot butik, soi vi o te ham. O vi fæk da o et pa fin flaske vin me, en røj te mæ, en vivin te Musse o en portvin, som vi beche to ku li. Det va essen et kjævt syn, for æue e halv af e butikke hæ låt å e gåga´.

Men så va vi in o få en øl midt å e gåga´.  He va det fyldt me folk. Café K. Hygle stai. Man varmt anbefales.

Nå folkens æ slutte. Ha en fortsat goi synda. Musse o mæ hæ væt kæ´ste i fi månde, ba hun it fortryæt, så æ må helle invite hin ue e jauden.

æuesættels oversættelse

Nå folkens, æ slutte. Ha en fortsat goi synda. Vi hæ no væt kæ´ste i fie månde. Ba hun it fortryæt. Haha. Æ må nok helle tai hin mæ u e jauden.

Jeg skal da på arbejde i weekenden, sagde Musse. Nåh, tænkte jeg, det er hun da så tit. Men de havde ikke plads til os på Rendbjerg, så vi skal i sommerhus fra fredag til søndag.

Hvad betyder det bare man nyder det. Det er godt det er søndag , for jeg glæder mig til at se hende, den dejlige “trøffel”.

Vi var ellers på Rømø to gange i sidste uge. For jeg havde et par dage fri, så vi har bare hygget os, og ikke mindst “e huun”, som Musse siger. Om det er fordi at hun har boet i Tyskland eller om det er sådan de siger i Egernsund, jeg ved det ikke. Vi havde også Dinne med i byen her midt på ugen. Vi var i Gnomen Keller. Det var ikke så ringe endda.

Ja hvad skulle jeg så lave? Jeg har selvfølgelig været på Lolland, og jeg havde hunden med. Det blev ikke til det helt store. Jeg fik skiftet en rådden bjælke ud med en ny. Og så fik jeg malet lidt i køkkenet. Næste weekend kommer elektrikeren igen, så gir vi den en skalle. Hvis det er noget der hedder det på dansk.

På fredag skal Musse nemlig over og besøge en veninde på Lolland, sammen med sin søster. Og de har aftalt, at de skal blive der til søndag. Så kunne Musse jo sove hos mig i mit hus. Men jeg syntes det var lidt koldt der i weekenden, så jeg har bestilt to overnatninger på et hotel i Maribo.

Det lyder nogen gange lidt dumt, og skrive hvor mange dage vi er væk, men vi har da altid nogen til at passe på vores hjem, når vi er væk.

Ellers har jeg bare været lidt på arbejde, hvor jeg har sprøjtmalet noget jern. Og så var jeg lige i Århus ved Søstrene Grene torsdag og fredag.

Torsdag var vi rigtig på montage arbejde, og i fredags havde jeg nogle rullebaner med og fik ryddet op, så bilen og traileren var fyldt med pap og meget andet affald. Nej nej ikke sådan en lille almindelig trailer, men en af de aller største og volkevognen er også en af de aller største.

Musse og jeg var også lige et smut i Sønderborg her midt på ugen, for jeg havde fået et gavekort til en vinhandel oppe på gågaden. Sikken flot butik, sagde vi til ham. Så vi fik et par fine flasker vin med, en rød til mig en hvidvin til Musse og en go portvin, som vi begge kunne li. Det var ellers et trist syn, for mere end halvdelen af butikkerne har jo lukket på gågaden.

Vi var inde og få en øl midt på gågaden . Her var der fyldt med folk. Café K. Hyggeligt sted. Kan varmet anbefales.

Nå folkens, jeg slutter. Ha en fortsat god søndag. Vi har nu været kærester i fire måneder. Bare hun ikke fortryder det. Ha ha. Jeg må nok hellere invitere hende ud i aften.

KNUS fra JES

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hva æ fek te desææt holle æ for mæ selv.