E klok ti, nåh nej e jauden e klok ti

df9934e0-44b3-431d-96d8-91874d863a93 cf9aa623-c2fc-4547-92ea-f87cd4b6732d c8e27687-c4bc-4212-bef2-2b16dc989262Den stjamp vi sku da it te Billund e klok ti, nej far sin dædde soi, det e da føst e jauden. Det past mæ moi bæ, for æ sku da å arbe.

Nå, men så kom æ da i goi ti, o e præst va læng klar, me møts o stok. Men vi tau no lich en kop kaffe føst. Så ringe e dædde, ja hun ku it nå i køjf nau te sin søn,om vi it lich ku orden det føst. Keine problem, vi sust au. Bilka, ja de hæ da læng åfen, så vi måt lich køjf nau leichtøj. Men det tau snart 3 kvarte’. Men e dælde hau da alichevel køjt nau i lufthavn. Så va ålt jo godt.

Æ troe den blev halvto inn æ kom e seng.

Hva betyæt ba vi nyæt.

Det e jo det æ lich må fortæl jæ. For æ sidde da he i e sol i baitøj, å en terrasse å Mallorka. Så vi nyæt.

Selv om Musse tøs vi ska gå ind te e by. Æue sais kilomede. Det hæ vi godt af, saie hun, æ vil no helle sit ve e puul, o drik øl o sjusse.

Nå ska vi nok tai nau fint ve me hjem.

E mening va essen, at vi lich sku en tre fie dau te Paris, o så i sommehus ve Henne straan. Men så ku vi se, at det vill gi regn det mest af e uch i Frankrig, så fålt vi lich æue et godt teboi, o så fek vi essen pakke e kuffede, det e jo det æ saie, så hva betyæt, ba man nyæt. 😎👠

Ja de røj højhæle hæ Musse sefølle me, o en lang røj kjyvl. Klar te o dans flamingo. Æ ska nok tai nau fin bilre te næste uch.

Så va æ o lich te dans me Rie, æ troi l måt kom me ind o tai et os bilre af Rie o sin ny dansepartne, men Lars, e danse lære soi at vi it måt kom me ind, så blev det te en knoch, men sefølle va hun da glai for o ha me mæ.

No vil Musse snart afstai, så æ slutte, o ha no en richte goi synda.😎🍺👍

æuesættels oversættelse

Den skøre, vi skulle da til Billund klokken ti, nej far, datteren sagde, det er da først i aften. Det passede mig meget bedre, for jeg skulle da på arbejde.

Nå, men så kom jeg da i go tid, og præsten var længe klar, med hue og stok. Men vi tog nu lige en kop kaffe først. Så ringede datteren, ja hum kunne ikke nå og købe noget til sin søn, om vi ikke lige kunne ordne det først. Ingen problem, så vi kørte. Bilka, de har da længe åben, så vi måtte lige købe lidt legetøj. Det tog næsten tre kvarter. Men datteren havde alligevel købt noget i lufthavnen, så var alt jo godt.

Jeg tror den blev halv to inden jeg kom i seng.

Hvad betyder det, bare man nyder det.

Det er jo det jeg lige må fortælle jer. For jeg sidder da her i solen i badetøj, på en terrasse på Mallorca. Så vi nyder det.

Selv om Musse synes, at vi skal gå ind til byen. Over seks kilometer. Det har vi godt af siger hun, selv om jeg nu hellere vil sidde ved poolen og drikke øl og sjusser.

Nå, vi skal nok tage noget fint vejr med hjem.

Meningen var ellers, at vi lige skulle en tre fire dage til Paris, og så i sommerhus ved Henne strand. Men så kunne vi se at det ville gi regn det meste af ugen i Frankrig, så vi faldt lige over et godt tilbud, og fik ellers pakket kufferterne, det er jo det jeg siger, hvad betyder det, bare man nyder det.

Ja de røde højhælede har Musse selvfølgelig også med, og en lang rød kjole. Klar til at danse flamingo. Jeg skal nok tage nogle fine billeder til næste uge.

Så var jeg lige til dans med Rie, jeg troede at jeg måtte komme med ind og tage nogle billeder af hende og sin nye dansepartner, men det ville Lars, danselæreren ikke ha, så det faldt til jorden. men Rie var selvfølgelig glad for at ha mig med.

Nu vil Musse snart afsted, så jeg slutter her, og ha nu en rigtig dejlig søndag.

Mojn fra Jes

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æ måt gi e præst ret, han måt lich ret mæ..