Så blev det påsk..så hæ vi da fri...jubiii!!

Ja så kom e forår, e det it dejle

e26e4788-25e5-4968-b2ba-36e1ad99946e51f5192f-8029-4fea-9b7e-f94423e1ffd1

6436ff0c-c4e9-4aaa-ab07-2588ca0247fb

Det æuest bille e Rie, Jens, Peter og Cana.

Det næste e vos arbesplads i Århus

Nr. tre e det ny navn edde e fusion i e firme.

Det e no it sket det helt stoue de sist ot ti dau`.

Æ hæ væt å montasje i Århus, å e lache for Søstrene Grene, i sist uch, o no sidde vi he e gen, manda auden å e hotel, lidt aujaske. Ja, vi e midt i anden fase, som ska ve fæ den føjst maj.

O i e weekend va æ lich et smot å Sjælland, for min dædde vill gæn ha e laut slaun op i e kolonihauhus. Så æ sust au, løda morn halv syv. Det past naulunde i vos plan, for Musse sku te fødseldag lørda formæ`, o te bryllup lørda edde mæ`.

Æ troue æ va dæ, omkring halvti, o så kom Cana og e knæchde, Peter og Jens,  en halv stons ti edde. Så sust vi lich i Bauhaus i Roskilde, o køjt nau rustik brædde o nau søm, te e sømpistol, som æ lich måt lån ve Lars i Braue. O æ hai min rundsav me, så blyve e resultat nau kønne.

Vi va fæ, omkring halvtre me e brædde, o så sku vi lich ha e liste rundt i kant. Vi va vist fæ omkring halvsais. Så tau æ te Jylland e gen. Æ vill godt hjem te Musse , for vi hai jo it væt sammel i sist uch, da vi va i Århus, for vi æuenadde hæ op. Æ va vist hjem ve e ni ti.

Freda auden skul Musses søn og sin kusine lich å diskotek i Flensborg, o de blaev hint e gen, æ troue ve e  to ti. O løda auden  skull de da langs e gen, ja hva gø man it for sin bø`n. Hva betyæt, ba man nyæt.

Synda va vi lich et småt i Tyskland, for Musses søn skull hint sin bil, en fin Fiat Uno, som han hæ stå`n ve sin onkel i Rensborg. De hæ jo boi dæ i nau år, så Musse skull da lich vis vos , vo hun hai boi. Nåh ja, så sku vi da o lich ha e kaffe å en tysk kro.

Vi fek ornle bestilt kaffe o kach. No va vi fie man, Musse, Dinne, Musses søn o mæ. Da vi sku bestill kaffe, spu e servitrise, om vi vill ha hochzeitskaffe. Ja det va kaffe, som de sie i gemmel et piske ech, ja sån soi hun, o Musse va frisk, ja det vill hun da godt præu, o æ soi o ja. Det smacht no som alminle kaffe, heldigvis.ddb7b1d1-e325-40e0-88b6-7085bea604b1

Så kom vi jo te Kruså, o no va det vist min tue, te o gøi nai for mæ, så vi tau lich en runde, i e antik butik. O æ køjt o lich en gammel karaffel. Nåh ja dem hæ æ vist en ot ti stykke af, men den va flot o naulonne billich, så den kom me hjem.

Æ slutte, det e ve o væ sengeti, og vi ska helst væ frisk e morn.

æuesættels oversættelse

Det er nu ikke sket det helt store i de sidste otte ti dage. Jeg har været på montage i Århus, på lageret for søstrene grene, i sidste uge, og nu sidder vi her igen, mandag aften på hotellet, lidt trætte. Ja vi er i anden face, som skal være færdig første maj.

Og i weekenden var jeg lige et smut på Sjælland, for min datter ville gerne ha et nyt loft slået op i kolonihavehuset. Så jeg kørte afsted lørdag morgen halv syv. Det passede nogenlunde ind i vores plan, fordi at Musse skulle til fødselsdag lørdag formiddag og til bryllup om eftermiddagen.

Jeg tror jeg var der ca halvti, og så kom Cana og drengene, Peter og Jens, en halv times tid efter. Sø kærte vi til Bauhaus efter brædder og nogle søm til sømpistolen, som vi lige måtte låne hos Lars i Broager. Og jeg havde min rundsag med, så blev resultatet noget pænere.

Vi var færdige med brædderne klokken halvtre, og så skulle vi lige have lister rundt i kanten. Vi var vist færdig klokken halvseks. Og så kørte jeg hjemad igen. Jeg ville godt hjem til Musse, for vi havde jo ikke været sammen i sidste uge, da jeg var i Århus, for vi overnatter heroppe. Jeg var vist hjemme ved ni tiden.

Fredag aften skulle Musses søn og hans kusine lige  i by i Flensborg. og de blev hentet igen ved to tiden. Og lørdag aften skulle de da i byen igen, ja hvad gør man ikke for sine børn. Hvad betyder det, bare man nyder det.

Søndag var vi lige et smut i Tyskland, for Musses søn skulle hente sin bil, en fin Fiat Uno, som står hos hans onkel i Rensburg. De har jo boet der i nogle år, så Musse skulle lige vise os, hvor hun havde boet. Nåh ja, så skulle vi da også lige have kaffe og kage på en tysk kro.

Vi fik bestilt kaffe og kage. Nu var vi fire personer, Musse, Musses søn, Dinne og mig. Da vi skulle bestille kaffe, spurgte servitricen om vi ville have bryllups kaffe. Det var kaffe, som bliver siet gennem et pisket æg, ja sådan sagde hun, og Musse var frisk, ja det ville hun da gerne prøve, og jeg sagde også ja. Det smagte nu som almindelig kaffe, heldigvis.

Vi var knap færdig, så kom Musse til at tænke på, om vi kunne betale med dankort. Nej , hvis,- så skulle vi betale på et tilhørende hotel. Vi tømte lommerne og bilerne for småpenge. Vi havde ca. 27 euro, og så kom servitricen, ja det bliver 29 euro. Så manglede der jo 2 euro, så tænkte jeg, nu skal hun nok være flink og lade os skylde til næste gang, Men hun var kold, så Musse måtte bøvle med naboens automat, og langt om længe fik hun det ordnet, og så kørte vi hjemad igen.

Så kom vi jo til Kruså, og nu var det vist min tur, til at gøre noget for mig selv, så vi tog lige en runde i antik butikken. Og jeg købte også lige en fin gammel karaffel, dem har jeg vist en otte ti stykker af i forvejen, men den var pæn og nogenlunde billig, så den kom med hjem.

Jeg slutter, det er ved at være sengetid, og vi skal helst være friske i morgen.

Mojn

Jes

 

 

,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det påsk..så hæ vi da fri...jubiii!!