Fin fremme fra Køfenhavn fine gæster fra København

Man ka jo godt ha en stille dau,- it.

  1. img_0973
  2. img_0977
  3. img_0978
  4. img_0986Æ blev ba så glai for o se de to kanudde fra e stai. De hai væt ve e bache edde fransbrøj. Så æ fek laue en goj kann kaffe, o et par bløjklocht ech, så det manglet vist it nau. Mælk, djus, ost, rejeost, hamborgryg o spechpøls. Det ku vi ha.

Æ va jo ve o sæt gipsplare op å e laut, så den fek Niels, min stouesøstes knæcht, o mæ lich laue fæ, ålt i mens min fætte Claus, fek kønt ryt af e boue o vaske op, så va den pot u`.

Så saie Niels, hvo va det do vil ha den dø i,- jamen ..o så gek han helt amok. den fek it for lidt. Imens Claus kom me goj råj, ålt i mens han så fjensyn. He ve mæ ska man hyg sæ. Han ringe o e jaus, at han va glai for o ve hæ o at han hai hygge sæ.

Men det varet it læng for Niels o mæ,  så hai vi da den dø i. O Niels fek o lich saue et træ væk, som stau lich for e dø.

Så va vi jo langs for o se å en traile, nej ve e havn, men den va godt nok for ring`, så e kanudde, tau e musten e bach i e Mondeo o så ba astai te e losseplads.

Ålt imens æ i e mel ti, fæk sodden e fordø i, som it meje ska bruches. for no hæ æ jo fåt en ny for- o bachedø.

Ja no få it e kaffe galt i e hals, for æ vill hai væt æu i e kirk e dau, men æ ge it i kirk i træsk,- det e jo min genbo som e præst og e kirk leche jo lich æue for, så

æ må se  om æ it ka haus e sko næste gang æ kømme  te Errindlev. Verdens navle. Bob bob.

Æ hæ e lidt traffelt e dau, for æ ska hjælp min dædde me o kø å e losseplads me det gammel tach fra e kolonihau. Så æ må nok helle slut he.

Goj synda min dejle søjde venne.

æuesættels  oversættelse

Jeg blev bare så glad for at se de to gutter fra byen. De havde været hos bageren efter franskbrød. så jeg fik lavet en go kande kaffe, og et par blødkogte æg. så deer manglede vist ikke noget. Mælk, juice, ost, rejeost, hamburgryg og spegepølse. Det ku vi ha.

Jeg var jo ved at sætte gips plader op på loftet, så dem fik Niels, min storesøsters søn, og jeg lige lavet færdig, alt imens min fætter Claus, fik ryddet af bordet og vasket op, så var den potte ude.

Så sagde Niels, hvor var det du ville ha den dør hen, jamen, og så gik han helt amok, den fik ikke for lidt. Imens kom Claus med gode råd, alt imens han så tv. Her hos mig gælder det bare om at hygge sig. Han ringede også i aftes, at han var glad for at være her og at han hyggede sig.

Men det varede ikke længe for Niels og mig, så havde vi den dør i. Og Niels fik lige savet et træ væk, som stod lige for an døren.

Så var vi ude for at se på en trailer, nede ved havnen, men den var godt nok for dårlig, så gutterne tog murstenene bag i Mondeoen og så bare afsted til lossepladsen.

Alt i mens jeg i mellemtiden fik sat en ny fordør i, som ikke mere skal bruges, for nu har jeg jo fået en ny for- og bagdør.

Ja nu få ikke kaffen galt i halsen, men jeg ville havde været i kirke i dag. Men jeg går ikke i kirke i træsko, det er jo min genbo som er præst og kirken ligger lige over for, så jeg må se om jeg ikke kan huske mine sko, næste gang jeg kommer til Errindlev. Verdens navle. Bob bob.

Jeg har lidt travlt i dag, for jeg skal hjælpe min datter med at køre på lossepladsen, med det gamle tag fra kolonihaven, så jeg må nok hellere slutte her.

God søndag, mine dejlige søde venner.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin fremme fra Køfenhavn fine gæster fra København