Se aftenshowet i morgen se e auden show e morn

Wou wou så i hin i go aften danmark man ka vel godt ve e lidt stolt it !!

Æ hæ væt å Lolland e gå`o e dau. Æ hai faktisk regne me o skul`ve me te Canas geburts, som min far åltins kålt e fødselsdau, men den fek hun vinke kønt af. Ha ha ha æ måt grin. Det e ba for sjau. Øhh do må da gern kom en nan dau, æ skrev ingen problem vi snakkes o pøj pøj me e fje`nsyn e jauden. Æ troe hun va bang for, at skul kom anstichen me min træsk, o æ ka jo hel it kom i bai å Lolland e no så.. ja ja.Tænk hvis dem fra e fjensyn sku se hinnes far i træsk o måske me lant skech. Ha ha ha. Ba spø  Mads og Ditte fra Braue. For vi skull for nau ti sin` ind o spis å Kgs. Nytorv, o da hai æ nemle træsk å, så de tænt vist o de´s. Lich te nau helt ant.

Det va lisom den gang æ hai et job i e bø`nehau i Braue. Æ skul anret en lech plads me nau pæ`l, o en masse grus me en bobcat. De spu`, hva heje do hva heje do, ja hva troe i, o så va det jen de`var frisk, do heje da Guldtand. For dengang hai æ en guldtand i hve`si`, den jen e follen ue i mell ti. Men de næste manne dau æ kom nej i e bø`nehau blev de så glai, og råft, Guldtand, o løf frem o tebach da æ køj me e grus. Va det it søde.

Æ hæ hai en total dejle tue hjem e dau. Æue Fyn så æ aften showet, ja no fortæl it Emil, at æ sidde o kigge fjernsyn i e bil nå æ kø, det e jen af vos bekene, som e politi. Nej det va jen som fortåll om sit liv. Æ høj it det føst, men han blev født i 1941 o de skul ha vandgrøj, o han kunn ba it li et, så han kast op, men det skull han o spis, jamen gjorde du det, ja det blev han da nøj te`. Det va  ne lang historie, som æ blyve nøjt te og skriv om en nan gang, for den va richte goj, :Barsk, men han fek et kæmpe firma i københavn, me æue hunne ansat. Men gik plaide. O no boe han å Fyn o e temle møje i Spanien, hvo han læ dem o dans. 76 år.

No må æ lich se, for e morn skal æ gern se go morn danmark, men det kan æ jo it hvis æ ska arbe, essen må æ få fru Hansen te o tai et op. Ha Æ troe o Lars o hinnes moe e stolt. Ha ha. E rest a e vej hjem høj æ Ten Years After, Kuffordæmme det va godt.

Jeg har været på Lolland i går og idag. Jeg havde faktisk regnet med at skulle være med til canas fødselsdag i dag, som min far altid kaldte fødselsdagen, men den fik hun vinke kønt af. ha ha ha jeg måtte grine. Det er bare for sjov. øhh, du må da gerne komme en anden dag, jeg skrev ingen problem og vi snakkes og pøj pøj med tv i aften. Jeg troede hun var bange for at jeg skulle komme anstigende i træsko og jeg kan jo heller ikke komme i bad på Lolland endnu så…ja ja tænk hvis dem fra fjernsynet skulle se hende far i træsko og med langt skæg. <Ha ha ha. Bare spørg Mads og Ditte fra Broager, for vi skulle ind og spise på Kgs. Nytorv, og da havde jeg nemlig træsko på, så de tænkte vist også deres. Lige til noget helt andet.

Det var lige som den gang jeg havde job i en børnehave i Broager. Jeg skulle indrette en legeplads med nogle pæle, og en masse grus med en bobcat. De spurgte, hvad hedder du, hvad hedder du, ja hvad tror i , og så var der en der var frisk, Guldtang, for den gang havde jeg en guldtand i hver side, men i mellemtiden er den en falden ud. Men de næste mange dage jeg kom ned i børnehaven , blev de så glade, og råbte Guldtand, og løb frem og tilbage da jeg kørte med  gruset. Var det ikke sødt.

Jeg havde en totalt dejlig tur hjem i dag. Over Fyn så jeg aften showet, ja nu fortæl det ikke til Emil, at jeg sidder og ser tv i bilen når jeg kører, det er en af vores bekendte som er politi. Nej der var en som fortalte om sit liv. Jeg hørte ikke det første, men han blev født i 1941 og skulle have vandgrød, og han kunne ikke li det, så han kastede op, og så skulle han også spise det, jamen gjorde du det, ja det blev jeg da nødt til. Det var en lag historie som jeg bliver nødt til at skrive om en anden gang., for den var rigtig god. Barsk, men han fik et kæmpe firma i København, med over hundrede ansatte. Men gik konkurs. Og nu bor han på Fyn og er temmelig meget i Spanien, hvor han lærer dem at danse. 76 år.

Nu må jeg lige se, for i morgen skal jeg gerne se Go morn danmark, men det kan jeg jo ikke hvis jeg skal på arbejde, ellers må fru Hansen optage det. Ha jeg tror også Lars og hendes mor er stolte.Ha ha resten af vejen hjem hørte jeg Ten Years After, det var vildt godt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se aftenshowet i morgen se e auden show e morn