Rundtur i Maribo æ tau en runde i Maribo

Se aftenshowet i morgen se e auden show e morn

Æ tøs det e richte godt, for min dætte kømme i  e auden show e morn, så i opfordres sefølle te o kig. Hun blyve jenotræ`e morn, o så ugie hun sin føst boch. Bob bob det hai i vist it lich regne me, man e jo stolt som en pave. Hun hæ fø væt i e fjensyn, men den he gang handle det om hin selv, det ska nok blyv spændende. Hun glaie sæ helt tombe. O det gø vi ande tæulen game  o.

No ve æ it om æ må røb hva den jerre, så æ må nok helle hold e snut.

Nå æ vil lich fortæl`, hvo heldich æ va e gå. Æ manglet en aun o en kochpla, så æ kigge lich i den blå avis. Jo richte nok, he i e nærhej va det jen. Nå æ tau de hen, o det va et Siemens, te 1000 kr. men han hai o en opvaskmaskin, en Bosch, den va me i e pris. Ålt me stålfront, o it så møje som en skra`m. Æ sat e kochpla o e aun te e dau, Man det ve ge ba`. For æ va så heldich, at æ fek fri e dau e gen, så æ ku lau nau a mit egn. Æ va føst u ve Lorenz, for han hai lån e lidt te en elektrisk cykel i sidst uch. O edde en hygle formæ`me ham o e kuun, sust æ nej te e færg i Fynshav. O  i Fåborg tau æ lich ind i Jem og fix, o køjt en bopla `, te mit ny køchen. Så den ska æ ha monte`e morn, fo æ sku lich mal e veche føst. Ind`æ mal, laue æ struktu`føst, me en blanding af mørtel o fliseklæb, som æ smø å e veche me en bost o en pensel. Det e nemt o æ tøs selv det se godt ue. Det fek æ laue e gå`, så æ ku mal et e dau.

Fordi æ fek sån billich hvi vare e gå, køjt æ mæ en flask whiskey å e færg.  O e bopla`fek æ o richte billich e dau`, så æ køjt lich 3 flaske amarone vin å den sidst færg. Ha, den ska vi smach å torsda, fru Hansen o mæ. Nå æ vil tile op e morn, så æ ka få mit køchen e lich fæ`, så æ slutte he`. Fru Hansen æ min goj venind`i Synneborg.

Oversættelse

Jeg synes det er rigtig godt, for min datter kommer i aftenshowet i morgen, så i opfordres til at kigge med. Hun bliver 31 i morgen, og så udgir hun sin første bog. bob bob, det havde i vist ikke lige regnet med, man er jo stolt som en pave. Hun har før været i fjernsynet ,men denne gang handler det om hende selv, det skal nok blive spændende. Hun glæder sig helt vildt. Og det vi andre i hvert fald også. Nu ved jeg ikke om jeg må røbe hvad den hedder, så jeg må hellere holde min mund.

Nu vil jeg lige fortælle hvor heldig jeg var  i går. Jeg manglede en ovn og  en kogeplade, så jeg kiggede i den blå avis. Jo rigtig nok, her i nærheden var der en. Nå jeg tog der hen, og det var et Siemens til 1000 kr. men han havde også en opvaskemaskine, en Bosch, den var med i prisen. Alt med stålfront, og ikke så meget som en skramme. Jeg sate kogpladen og ovnen til i dag, mand det virker bare.. For jeg var så heldig, at få fri i dag, så jeg kunne lave noget af mit eget. Jeg var først ude hos Lorenz, for han havde lånt lidt til en elektrisk cykel i sidste uge. Og efter en hyggelig formiddag, med ham og konen, susede jeg ned til færgen i Fynshav. Og i Fåborg tog jeg lige ind i Jem og fix og købte en bordplade til mit nye køkken. Så den skal jeg have monteret i morgen, men jeg skulle lige male væggene først. Inden jeg maler, laver jeg struktur først, med en blanding af mørtel og fliseklæb, som jeg smører på væggene med en børste og en pensel. Det er nemt og jeg synes selv det ser godt ud. Det fik jeg ordnet i går, så jeg kunne male i dag.

Fordi jeg fik så billige hvidevarer i går, købte jeg mig en flaske whiskey på færgen. Og bordpladen fik jeg også rigtig billig i dag, så jeg købte lige tre flaske amarone vin på den sidste færge. Ha den skal vi smage på torsdag, fru Hansen og jeg. Nå jeg vil tidlig op i morgen, så jeg kan få mit køkken lidt færdig, så jeg slutter her. Fru Hansen er min gode veninde i Søndeerborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rundtur i Maribo æ tau en runde i Maribo