En af de lidt mere kedelige dage.

Det blev til endnu en arbejdsdag

img_0711img_0710Det blev jo it som æ hai tænt mæ, føst skull æ hai væt ve e male i rachbøl, men det va it fæ te o blyv hint. Så æ tau den stoue folkevu’n,  for den så farle ue, den e vist it blæun vaske edde æ kom hjem fra lithauen. Tæulen game det pynt. O så kom e chef jo, ja me e løchel te e autokæmbe, så den fek o lich en tue. Edde brøjti tau æ nej å e møldam, o fek e ukrudt væk og slaun e grais, o feje e ga`. He e eddemæ fek mæ  o Kasper pakke e bil og samlet e lidt kram, som vi ska ha me te København e morn tile e klok 3. Så tau æ hjem ve e klok to, en tim`fø de anne. Fik en beskej å min telefon, en invitation til og se en live video me Rie og hendes veninde`. Det va da hygle og hun ringe sefølle o e bach edde, fo hun tot æ va sej,  at æ skrevn  te dem og at æ så hva de laue. Hun hai i hvert fald fåt nyt tøj, men hun e ålti smart uanset. Ha !

Så tau æ lich ind af e by o fek køjt mæ et pa t-shirts o nau strømpe, ind i e Borg. Da mødt æ Sune o sin ku`n o e knæcht Sebastian. Så no kømme han o hjælpe mæ, me o få køe et par læs å e losseplads. Æ blyve glai og han tjen e lidt ve`t. Da æ kom hjem fek æ spille e lidt keyboard og så fek æ lich slaun e grais. Sån gik den dau.

oversættelse

Det blev jo ikke som jeg havde tænkt mig. Først skulle jeg havde været hos maleren i Ragebøl, men det var ikke færdig til at hentet. Så jeg tog den store vw, fordi den så farlig ud, den er vist ikke blevet vasket efter jeg kom hjem fra Lithauen. Hold op det pyntede. Og så kom chefen jo, med nøglerne til autocamperen, så den fik også lige en tur. Efter frokost tog jeg ned  på Mølledammen, og fik ukrudtet væk og slået græsset, og fejet gaden. Her i eftermiddags fik Kasper og mig pakket bilen og samlet lidt kram, som vi skal ha med til København i morgen tidlig kl 3 . Så tog jeg hjem ved to tiden, en time før de andre. Fik en besked på min mobil, en invitation til og se en live video med Rie og hendes veninder. Det var da hyggeligt og hun ringede selvfølgelig også bagefter, fordi hun syntes jeg var sej, fordi jeg skrev til dem og så hvad de lavede. Hun havde i hvert fald fået nyt tøj, men hun er altid smart uanset. Ha !

Så tog jeg lige ind til byen og fik købt mig et par t-shirts og nogle strømper, inde i Borgen. Da mødte jeg Sune og konen og deres knægt Sebastian. Så nu kommer han og hjælper mig, med at få kørt et par læs på lossepladsen. Jeg bliver glad og han tjener lidt ved det. Da jeg kom hjem fik jeg spillet lidt keyboard og så fik jeg slået græsset. Sådan gik den dag.

 

1 kommentar

  • Anyone not just be considered a skilled person, nevertheless
    you also have to get happy to gain.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de lidt mere kedelige dage.