Nau af det man savne nå man e åljèn

Te fødselsdau ve Cana

img_0881Æ va så heldich, at æ fek fri tirsda middag. Så æ sust a te mit lille hus. Edde en masse bævl, fek æ sådden e emhæt’ op. Stikkontakt o det hel, så den e ba pikobello.😂

Ja no va det jo sidst uch hun hai føllesdau, men de va jem e jaus, så måt æ jo find å nau te e geburts. Tøj, smykke, elle nau te hinnes lejlighej. Blomste.- oplevelses gavkort,- nej,  men nau pafyme . Så kun æ nemle parke’ å Østebro, o sus ind te Matas. Kæft en en søjde pich, vi har jo den helt nye fra Dior, o æ sku laut te et styk papie, wou wou den laut som æ ve it va, jo den taie æ. Da hun sku tai en u af e skaf, skull hun lich ret å e smink o e krølle i e glas, hun så da tombe søjde u alichevel. Nå hun fek en pakke ind, så ku æ it la ve me og sai te hinn, at den va te Cana. Hun blev helt glai, åh hun er bare så sød og jeg læser os hendes blog. Men no me’n hun alichevel it den va goj nok te hinn, men så ka hun da ba bytten. O så lich i BR o find nau te e knæchte, to minutte i sais, kan jeg købe et par gaver før i lukker , jah, hvor gamle er de, så hun tau to slau frem, o dem tau æ.

Åh de blev glai, o Cana da o. Sefølle. O så fek æ et eksemplar af hindes ny boch. Æ blaje lich e lidt i en, o kom te en si’ vo det stau Sex, o nau meje o så stau det o sex te sidst. Så loi æ en fra mæ, uhn o tænk æuet. Det fålt jo lich i e øjn, uhn o tænk meje æuet. Men hun see ålt, så hun tot æ så e lidt folechen ue, nåh ja, hun må jo vel hva det handle om. Hun skull tile i seng, for hun sku te Odense temle tile, for hun sku i e fjernsyn å tv 2. Så æ sust au te Lolland e gen.

oversættelse euesættels

Jeg var så heldig, at jeg fik fri tirsdag middag. Så jeg drønede ned til mit lille hus. Efter en masse bøvl, fik jeg sat emhætten op. Stikkontakt og det hele så det er bare iorden.

Nu var det jo i sidste uge hun havde fødselsdag, men nu var de hjemme i aftes, så måtte jeg jo finde på noget til hendes fødselsdag. Tøj, smykker, eller noget til hendes lejlighed. Blomster, gavekort til oplevelser .- nej, men parfume. Så kunne jeg nemlig parkere på Østerbro og drøne i Matas. Eauh en sæd pige, ja vi har jo den helt nye fra Dior, og jeg skulle dufte til et stykke papir, wou wou den duftede som jeg ved ikke hvad, jo den tar jeg. Da hun skulle tá den ud af skabet, skulle hun lige rette på sminken og krøllerne i glasset(spejl), hun så da vildt godt ud alligevel. Nå hun fik pakket den ind, og så kunne jeg ikke lade være med at fortælle, at den var til Cana. Åh hun blev helt glad, hun e ba så søjde, æ løs o hindes blog. Men nu mente jo alligevel ikke, at den var go nok til hende, men så kan hun jo bare bytte den. Og så lige i BR to min i seks, ka æ køf et par gaue fø i lukke, jah og så fandt hun to ting og dem købte jeg.

Åh de blev glade og Cana også. Selvfølgelig. Og så fik jeg et eksemplar af hendes nye bog. Jeg bladrede lidt i den, og så kom jeg til en side hvor det stod Sex og så noget mere og sex til sidst. Så lagde jeg jeg den fra mig, uden at tænke over det. Det faldt jo lige i øjnene, uden og tænke mere over det. Hun ser alt, og hun syntes jeg så lidt forlegen ud, nåh ja, hun må jo vide hvad den handler om. Hun skulle tidlig i seng, fordi hin skulle til Odense temmelig tidlig, for hun skulle i tv 2. Så drænede jeg til Lolland igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nau af det man savne nå man e åljèn