Godt nytår.

Æ sku ba ha en lille Martini

9dc9f2e4-24cf-4511-9c52-2917a1b8c5ee1c12f531-37e6-4cbd-8d17-9692c2d65cc8

Musse..,.lidt yngre 😘

Jo jo vi va da lich et lille smot i Hamborg lich edde nytår. Musse o mæ. Æ tot lich vi sku æuenat å et lidt bæ hotel, så det blev Radisson Blu, lich midt i e by.

I e mel ti, hai æ køjt en c 5, men e dæk va it for goi, så vi måt tai afstai i den lille Yaris. Vi ku o hai køje i Musses søjde Fiat 500, men hun tøs den æ for lille te o køj å e motovej.

Nå, men det gek da tombe godt. Lich ve e banegård. Det holdt vi, de va ve o byg, så vi tænt, det gæ nok o holl he. Men sefølle sat det en sæl i e vinne, da vi kom nei næste formæ´.

Nåh ja, men vi steich ind å e hotel. It så ring´in da. Æ troue det e et fem stjæne, så e væ´ls va ba totalt flot, me minibar, som æ sefølle gek omboue i me´sam. Så vi fek lich en dejle øl me lidt chips te.

Vi sku jo lich nej o se om e restorang hai nau godt audens ma. Men vi blev enich om o tai nei i e by. Men så va det jo, at vi lich sku ha en lille drink i e bar føst.  Som sevanle sku Musse ha hvivin, o æ skull da ba ha en lille Martini. Dem hæ vi fåt et par gang i Flensborg, rosso me lidt istæninge o lidt citron. Men hva kom han me, et stoue martiniglas, fyldt te e rand, me en oliven i e bund. Den så richte flot ue, men den smacht næmest a sprit. Ca fem genstan´, gin. Så va e bund da loi. Æ hæ kun seie sån jen i e James Bond film.

Nei å e ga´, o fat i en taxa. Så blev vi køje hen te en bydel, kun me portogisisk´restorange. Så vi tau en tue langs, o fandt da et richte hygle stai.

No vei æ it va det æ mæ hin Musse, for e dau sku vi ha vegetarma. Tja hvofor it. En stoue øl, o så fek vi vist en lille grappa, som man jo gø. O hvem ku it ha sin, så æ drak da dem beche to.  O så kom e ma, kæft hvo va det kele. Musse tot det va godt, men…så ka æ faktisk it lich haus meie fra det stai, it ant som, at det kom en fotograf, o vi fek da et bille taun, bob bob.

Så sku vi da lich hen a e by o ind å en bar som så richte gemydle ue. Det ka æ da tyle haus, o det fek vi et pa stoue rom og kola. Kæft de smacht godt.

Som om vi it hai fåt nok  Hjem å e hotel o hen i e bar.  Va vi fek ka æ it lich haus. Men vi va da de sist gæste, for Musse fortå´l mæ, at vi o hai loi arm. Flaut!! Nå it o gø ve et. Hva e plan va, tja, hvem vei, men æ fålt i sæun, o blev føst vachen næste formæ´e klok fjæng i ni.

Nå vi fek et bai, o så nei te brunch. O så essen hjema e gen.

Lø´da auden va Musse lich et smot å e Centepup, for de hai fest, o det kom en masse hun keen. Så æ køi hin de op og hint hin e gen nau time edde. O så va det jo, at de ung sku i by i Flensborg, o Musse va sefølle it helt appelsinfri,  så vi va lich et smot i hins lille Fiat 500 æue e græns, o hen å e nat sku vi sefølle hint dem e gen. Hva gø man it for de ung minneske.

Hæ sist å e uch ska Musse o mæ i sommehus ve Henne strand. Vi glaie vos, det skal nok blyv hygle.

Det va  hva æ lich hai å e hjert.

æuesættels oversættelse

Jo jo, vi var da lige et smut i Hamborg lige efter nytår. Musse og jeg. Jeg syntes lige vi skulle overnatte i et lidt bedre hotel, så det blev Radisson Blu, lige i centrum.

I mellemtiden har jeg købt en c 5,  men dækkene var ikke for gode, så vi måtte afsted i den lille Yaris. Vi kunne også havde kært i Musses søde fiat 500, men hun synes den er for lille til at køre på motorvejen.

Nå, men det gik da rigtig godt. Lige ved banegården. Der holdt vi, de var ved at bygge, så vi tænkte, her går det nok at holde. Men selvfølgelig sad der en seddel i vinduet næste formiddag.

Nåh ja, men vi gik ind på hotellet. Ikke så ringe endda. Jeg tror det er et fem stjernet, så værelset var mega flot, med minibar, som jeg selvfølgelig straks gik om bord i. Så vi fik lige en dejlig øl med chips til.

Vi skulle lige ned og se om restauranten havde noget godt aftens mad. Men vi blev enige om at tage ned i byen. Men så var det jo, at vi lige skulle ha en lille drink i baren først. Som sædvanlig skulle Musse ha hvidvin. og jeg skulle da bare ha en lille Martini. Dem har vi fået et par gange i Flensborg, rosso med isterninger og lidt citron. Men hvad kom han med, et stort martini glas, fyldt til randen. Den så rigtig flot ud, men smagte mest af sprit. Ca. fem genstande gin. Så var bunden da lagt. Jeg har kun set sådan en i James Bond filmene.

Nå, ud på gaden og fat i en taxa. Så blev vi kørt hen til en bydel, kun med portugisiske restauranter. Så vi gik ned af gaden, og fandt et hyggeligt sted.

Nu ved jeg ikke hvad det er med hende Musse, for i dag skulle vi ha vegetarmad. Tja hvorfor ikke. En stor øl, og så fik vi en lille grappa, som man jo gør. Og hvem kunne ikke have sin, så jeg drak da bare dem begge to. Og så kom maden, øv hvor var det kedeligt. Musse syntes det var godt, men…..så kan jeg faktisk ikke huske mere fra det sted, ikke andet, end at der kom en fotograf, og vi fik da et lille billede taget, bob bob.

Så skulle vi da lige hen i byen og ind på en bar som så rigtig hyggelig ud. Det kan jeg da tydeligt huske, og der fik vi et par store rom og colaer. Mums de smagte godt.

Som om vi ikke havde fået nok. Hjem på hotellet og hen i baren, hvad vi fik kan jeg ikke huske, men vi var de sidste gæster, og Musse fortalte mig at vi havde lagt arm. Flovt!! Nå ikke at gøre ved det. Tja, hvad planen var, hvem ved, men jeg faldt i søvn, og vågnede først næste morgen kvart i ni.

Nå, vi fik et bad og så ellers ned til brunch. Og så hjemad igen.

Lørdag aften var Musse lige et smut på Centerpuppen, for de havde fest, og der kom en masse hun kendte. Jeg kørte hende derhen og hentede hende nogle timer senere. Og så var det jo, at de unge skulle i byen i Flensborg, og Musse var selvfølgelig ikke helt appelsinfri, så vi var lige et mut over grænsen i hende fine Fiat 500, og hen på natten skulle vi selvfølgelig hente dem igen.  Hvad gør man ikke for de unge mennesker.

Her sidst på ugen skal Musse og jeg til Henne strand, i sommerhus. Vi glæder os, det skal nok blive hyggeligt.

Det var, hvad jeg lig havde på hjertet.

Knus fra Jes

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår.